Gelin Bir Hayat Kurtarın

Gelin Bir Hayat Kurtarın

Onaltı yaşında hayatı kararan bir genç kıza yardımcı olmak istermi siniz?

 

Daha onaltısında Filiz. Hayatının baharında tabiri caizse. Boya badana işleriyle ailesinin geçimini sağlamaya çalışan babasına destek olmak için yaz aylarında kız kardeşiyle birlikte çalıştıkları konfeksiyonda; tiner bidonunun parlaması sonucu alevler arasında kalmış.

Kendisini hasta yatağında ziyaret eden arkadaşımızın notları buna yanmak denilemeyeceğini anlatıyor. %90 oranında ve vücudunun tamamına yakınında yanıklar var Filiz’in.

Derisi o kadar incelmiş ki; vantilatör karşısında ancak uyuyabilyor; deri kurudukça kaşıntı ve gerginlikler oluşuyor ve acı veriyor.

Kızımızı bu acılardan kurtarmak ve fiziki olarak da en azından normale yakına döndürmek için bir dizi operasyon gerekiyor. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Serhat Özbek’in kurumumuza ilettiği raporda; Filiz için belirli aralıklarla, her biri 1450 TL tutarında, on kadar skar revizyon işlemi gerekliliğini belirtilmiş. Filiz’in acılarını dindirmek, hayatının baharında hala içinde bulunduğu ateşe bir damla su serpmek için ona destek olmak ister misiniz?

Filiz Erdeğer'e yardım etmek için tıklayın...  

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :