Genç futbolcu geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Genç futbolcu geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Genç futbolcunun ölümü klüp camiasını hüzne boğdu.2. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Beşiktaş altyapısından yetişen golcüsü Emre İncemollaoğlu geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Tarsus İdmanyurdu kadrosuna alınmayan 23 yaşındaki Emre İncemollaoğlu dün (Pazar) saat 20.00 sıralarında kaleci Ertuğrul Furkan'ın 07 YEF 36 plakalı otomobiliyle kulüp tesislerinden şehir merkezine gelirken eski Kepsut yolunda Atasan Demir fabrikasının demir kapısına ve ardından duvara çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, genç futbolcu da ağır yaralandı.
Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emre İncemollaoğlu, yoğun bakıma alındı. Kafatasında kırıklar olan ve kanaması durdurulamayan genç futbolcu tüm müdahalelere rağmen saat 03.15'te yaşamını yitirdi.

Ehliyeti bulunmayan Emre İncemollaoğlu'nun kaza anında telefonla konuştuğu ileri sürüldü. Emre'nin, sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan golcü Ali Öztürk'ün “Gel, Susurluk Outlet'e gidelim” önerisini de “Maç izleyeceğim” diye geri çevirdiği öğrenildi. Emre İncemollaoğlu'nun anne ve babasının Fransa'da işçi olarak çalıştığı bildirildi. Emre'nin yakınları hastaneye ulaştığı sıralarda genç futbolcu son nefesini verdi.
Genç futbolcunun kaza geçirmesi Beşiktaş yöneticilerini de harekete geçirdi. Beşiktaşlı teknik adam ve yöneticilerin Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ve hastane yetkililerini telefonla arayarak, genç futbolcunun durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. “Haber1903” sitesinden de genç futbolcunun kaza geçirdiği duyuruldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.