Genç Milli Görüşçülerden Sert Bildiri!

Genç Milli Görüşçülerden Sert Bildiri!

Kendilerini "Milli Gençlik Platformu" olarak tanıtan genç milligörüşçülerden sert bildiri.

05 Mayıs 2014 tarihinde kongreye gidecek olan Saadet Partisinde adeta kazanlar kaynıyor.

 
Fatih Erbakan ve Mustafa Kamalak'ın aday olduğu kongrede, tarafların birbirlerine karşılıklı suçlama ve ithamları milli görüş gençliğinde ciddi rahatsızlık meydana getirdi.
 
Eposta yoluyla bazı teşkilat mensuplarına gönderilen ve kendilerini "Milli Gençlik Platformu" olarak tanıtan genç milli görüşçüler, Fatih Erbakan ve Mustafa Kamalak cephesine ateş püskürdü.
 
Sert ifadelerin yer aldığı  ve 23 gençlik kolları başkanının desteklediği iddia edilen bildiride ayrıca uyarıdada bulunuldu.
 
İŞTE O BİLDİRİ
 
 
05 Mayıs 2014 tarihinde Milli Görüş islami siyasal hareketimizin son temsilcisi olan Saadet Partimiz kongreye gidecektir.
 
1969 yılından bu yana liderimiz Necmeddin Erbakan hocamız tarafından hakkın hakim olması ve adil düzenin tesisi için mücadele eden davamızın, bugün şuursuz ve liyakatsız kişilerce pasifize edilmek istenmesi tarafımızca endişeyle izlenmektedir.
 
Merhum liderimiz muhterem Necmeddin Erbakan hocamızın vefatından sonra siyasi çıkar ve menfaatperestlerin göz diktiği partimiz, bugun gelinen noktada aramıza sızmış paralel devlet ve iktidar tarafından kıskaç altına alınmıştır.
 
30 Mart seçim sürecinde camiamızın kabullenemediği ve sahiplenemediği bazı söylem ve faaliyetler gerçekleştirilmiştir.
 
40 yıllık geleneğimiz ve ilkelerimize aykırı olmanın dışında liderimize karşı her türlü kirli ittifakın içerisinde yer alan Paralel Devlet'in, partimizin mevcut genel başkanı üzerinden partimizi ele geçirme girişimleri devam etmektedir.
 
23 Nisan tarihinde mevcut genel başkana karşı adaylığını açıklayan ve daha önce iktidar partisine geçmesi direkten dönen tecrubesiz ve liyakatsız  adayın, "erbakan" soyadı üzerinden partimizi ele geçirme çabası ise büyük bir aciziyet göstergesidir.
 
Tarihten ders ve ibret alınmazsa tarih tekerrür eder. Öyle görünüyor ki bazı şuursuz ve liyakatsız şahıslar davamıza ikinci bir "kurtulmuş" hadisesi yaşatma emelindeler.
 
İslami mücadelemize kasteden, dava ve hareketimize tahamül etmeyenler bu kutlu hareketimizi ele geçiremeyeceklerdir.
 
Dost düşman herkes şunu çok iyi bilsin ki biz, her türlü kumpas ve entrikaya karşı dava liderimizin bizlere öğütlediği hidayet,dirayet ve feraset şuuruyla sıyrılmışızdır.
 
Dolayısıyla Milli Geçlik Platformu olarak,  parti yönetimi ve idaresine karşı mevcut adayların davamıza ve hareketimize genel başkanlık yapamayacakları yönünde bir uyarı niteliğinde mesajımızı iletmiş bulunmaktayız.
 
Muhakkak ki hak iktidar olacak, batıl zail olacaktır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyrulur.
 
MİLLİ GENÇLİK PLATFORMU

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.