Genç Sanatçılar Diplomalarını Aldı

Genç Sanatçılar Diplomalarını Aldı

Yazın Sanat Kursları’nda eğitim gören 934 genç sanatçı adayı düzenlenen özel bir törenle diplomalarını aldı.

Yazın Sanat Kursları’nda eğitim gören 934 genç sanatçı adayı düzenlenen özel bir törenle diplomalarını aldı.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende; iki ay boyunca aldıkları sanat eğitimlerinde edindikleri tecrübeleri sahneye taşıyan kursiyerler, izleyenlerin büyük beğenisiyle karşılaştı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, düzenledikleri yazın sanat kurslarıyla binlerce gencin sanatla tanışmalarını sağladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız sanat kurslarımıza olan ilgi her geçen gün daha da artıyor.  Amacımız, Zeytinburnulu çocukları sanata daha da yaklaştırmak ve hayatlarının her evresinde sanatın yer etmesini sağlamaktır” dedi.  

Bağlama, diksiyon, ebru, fotoğraf, keman, kukla, piyano ve resim gibi 13 farklı alanda eğitim alan kursiyerlerin ilk sahne deneyiminde ebeveynleri ve arkadaşları onları yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kurslara katılan 14 yaşındaki Aleyna Malkoç yazın sanat kursları sayesinde tatilini çok verimli geçirdiğini ve aldığı keman eğitimiyle hayatında yeni bir dönüşümün olduğunu ifade etti.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen ve 934 kursiyerin diplomalarını aldığı yazın sanat kurlarından bu güne kadar 2 bin 177 genç sanatın farklı dallarıyla tanışma imkanı buldu.

 

zeytinburnu-mezuniye-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.