Genç stoper Beşiktaş'ta

Genç stoper Beşiktaş'ta

Beşiktaş ile anlaşan Ersan Adem Gülüm, kulübünün Kartepe kampından takım arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ayrıldı.

Ersan Beşiktaş'ta!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un defans oyuncusu Ersan'ın Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi. Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Beşiktaş ile anlaşan Ersan Adem Gülüm, kulübünün Kartepe kampından takım arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ayrıldı.

Adanaspor'u asla unutmayacağını belirten Ersan, şöyle devam etti: ''Hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler. En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına da çok teşekkür ederim. Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun.''

Teknik direktör Kemal Kılıç da Ersan'ın çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu belirterek, Beşiktaş'da başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Ersan'ın topu iyi oyuna soktuğunu, hücuma başarılı çıktığını ve isabetli şut attığını belirten Kılıç, oyuncunun bulduğu şansı iyi değerlendireceğini ifade etti. 
 

Etiketler :