Genç taraftarın kalbi maça dayanmadı

Genç taraftarın kalbi maça dayanmadı

Bölgesel Basketbol Ligi'nin şampiyonluk mücadelesi yapan Yeşilgiresun Belediyespor ile Maliye Milli Piyango takımları arasında bugün oynanan karşılaşmanın son saniyeleri beraberlikle sürerken heyecana dayanamayan bir izleyici baygınlık geçirdi.

Bölgesel Basketbol Ligi'nin şampiyonluk mücadelesi yapan Yeşilgiresun Belediyespor ile Maliye Milli Piyango takımları arasında bugün oynanan karşılaşmanın son saniyeleri beraberlikle sürerken heyecana dayanamayan bir izleyici baygınlık geçirdi. Salondaki sağlık teknisyeninin müdahalede yetersiz kalması üzerine ambulans arandı. Ancak bu tür karşılaşmalarda salon dışında ambulans bulunması zorunluluğuna rağmen ambulans yoktu.

Genç taraftar bu nedenle karga tulumba götürüldüğü salon kapısında 30 dakika ambulans bekledi.

Karşılaşmayı izleyen İl Gençlik ve Spor Müdürü Soner Maden olay yerine telefonla ambulans çağırdı. Genç için vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken korkulu anlar yaşandı.

Bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kalp krizi geçirdiği öğrenilen genç taraftar Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre önce kalp ameliyatı geçiren genç taraftarın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :