Gençler İçin Yeni Bir Tuzak "Kilise Evler" 3

Gençler İçin Yeni Bir Tuzak "Kilise Evler" 3

Biz “Kilise Evler” adlı dizimizi yazmaya başladıktan sonra misyonerlikle ilgili olarak medyada ilginç haberler akmaya başladı. Ergenekon soruşturması kapsamında operasyon düzenlenen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ile

Biz “Kilise Evler” adlı dizimizi yazmaya başladıktan sonra misyonerlikle ilgili olarak medyada ilginç haberler akmaya başladı. Ergenekon soruşturması kapsamında operasyon düzenlenen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ile ilgili olarak bazı iddialarda bulunulmaya başlandı.

MİT’in ve Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın istihbarat raporlarında bu dernek ve vakıfla ilgili olarak misyonerlik yaptığı ileri sürüldü.

Söz konusu haberde; ÇYDD ve ÇEV misyonerlik faaliyetlerini organize eden Dünya Kiliseler Birliği’nin ülkemizdeki temsilcisi durumunda olan Amerikan Board şirketi tarafından destekleniyor ve mali yardımda bulunuyor. Hatta Üsküdar Gazetesi’nin sahibi Adnan Odabaş daha önce bu konuyla ilgili olarak iddialarda bulunmuştu.

Yazının devamı için tıklayınız

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :