Gençlerbirliği, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Gençlerbirliği, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında 17 Aralık Cumartesi günü Sakaryaspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında 17 Aralık Cumartesi günü Sakaryaspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla devam etti.

Kulübün açıklamasına göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenman ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Kırmızı-siyahlılar, daha sonra saha içerisine kurulu parkurlarda ve dar alanda çeşitli pas organizasyonları üzerine çalıştı. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise gruplar halinde yarım sahada maç yaptı.

Tedavilerine devam edilen Musa Şahindere ve kaleci Onur Alp Sarman, sağlık ekibi gözetiminde bireysel çalıştı.

- İlker ve Ahmet Arda'nın sağlık durumları hakkında bilgilendirme

İlker Karakaş ve Ahmet Arda Tuzcu'nun sağlık durumlarıyla ilgili kulüp doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez bilgilendirmede bulundu.

Dönmez, Erzurumspor FK maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İlker Karakaş'ın sol ayak başparmağına cerrahi operasyon uygulandığını belirtti.

Sağ dizinde yaşadığı sorun nedeniyle geçen hafta antrenmanı tamamlayamayan Ahmet Arda Tuzcu'nun sağ diz dış menisküsünde yırtık tespit edildiğini aktaran Dönmez, "Sporcumuza artroskopik tamir planlanmıştır. Futbolcularımızın ameliyat sonrası rehabilitasyon süreçleri sağlık ekibimiz tarafından yürütülecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.