Gençlikten Denktaş'a Geçmiş Olsun

Gençlikten Denktaş'a Geçmiş Olsun

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu hastaneye kaldırılan KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu  hastaneye kaldırılan KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için geçmiş olsun dileklerini iletti. Rauf Denktaş’ın oğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş'la telefonla arayayak geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan,Kıbrıs için bir değer olan Denktaş'ın sağlığına tekrar kavuşması için gençlik olarak dua ettiklerini dile getirdi. 

 
 
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Basın ve Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklama , KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın rahatsızlanmasından büyük üzüntü duyduklarını ve Gençlik Konfederasyonu olarak Denktaş'ın sağlığına kavuşması dileklerini oğul Denktaş'a iletildiği belirtildi. 
 
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu'' Kıbrıs için çok önemli birisi olan KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın biran önce sağlığına kavuşmasını canı gönülden biz gençlik olarak istiyoruz. Bu dileklerimizi telefonla da bizzat ben arayarak Serdar Denktaş'a da ilettim. Türk Gençliği olarak tüm dualarımız sayın cumhurbaşkanımızla'' diye konuştu. 
 
 

TGK  Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu,Türkiye Gençlik Konfederasyonu KKTC Başkanı ve yönetiminin de sürekli olarak hastanede olduklarını ve cumhurbaşkanından sağlığı ile dakika dakika bilgi aldıklarını da dile getirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum