Genç'ten Şener'e ilginç teklif !

Genç'ten Şener'e ilginç teklif !

Kamer Genç, önceki gün Türkiye Partisi'ni kuran Abdullatif Şener'e, kendisinin genel başkan olacağı bir partide genel başkan yardımcılığı teklifinde bulundu.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, önceki gün Türkiye Partisi'ni kuran Abdullatif Şener'e, kendisinin genel başkan olacağı bir partide genel başkan yardımcılığı teklifinde bulundu. Genç, Şener için: "Aynı parti olmaz ama ben genel başkan olursam, yardımcım olabilir." dedi. Türk siyasetinde 30 yıl boyunca Özal'ı, Demirel'i, Mesut Yılmaz'ı bitirdiğini belirten Genç, şimdi de Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ü bitirip yerlerine geçeceğini söyledi.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Gelirler Kontrolörler Derneği'nin Ankara Hilton Oteli'nde düzenlediği 73. kuruluş yıldönümü resepsiyonunda Abdullatif Şener'e ilginç bir teklifte bulundu. Şener'le bir araya geldiğinde yeni partisiyle ilgili görüşlerini aktardığını belirten Genç, "Ben dedim ona, 'Ben genel başkan olursam gel benim yanıma.' Çünkü o, Tayyip'in adamı, icraatına iştirak etmiş bir kişi. Kamuoyunda en fazla itibarı olan politikacı benim. Benim kadar Türkiye için mücadele eden, Türkiye'nin birlik, bütünlüğü ile soygun ve talana karşı mücadele eden adam varsa buyursunlar. Onun için, Türkiye'de tabi ciddi bir parti kurulmaya ihtiyaç var. Ama bir parti kurarken, birilerinin yedek lastiği olmamak lazım. Bir istepnesi olmamak lazım. Biz kendi vicdanımızla, irademizle, milletimizin geleceğini düşünen ve geleceğe ufuk sahibi olan biri olduğumuzu herkes bilir. Onun için, bir parti kurulacaksa, benim genel başkanlığımda, yani tabi ciddi söylüyorum." dedi.

- KAMER GENÇ: "TAYYİP VE GÜL'Ü BİTİRECEĞİM, SONRA BEN GEÇECEĞİM" -

Türk siyasi hayatında 30 sene boyunca siyasetle mücadele ettiğini belirten Genç, "80'de Milli Güvenlik Kurulu'yla mücadele etmişim. Özal gelmiş, onu bitirmişim. Arkasından Demirel gelmiş, bitirmişim. Mesut Yılmaz gelmiş, bitirmişim. Şimdi, Tayyip ve Abdullah Gül'ü bitireceğim. Ondan sonra ben geçeceğim. Bu kadar boşuna mücadele edilmez." dedi.
Meclis'te bugün yaptığı konuşmanın DTP tarafından da tepkiyle karşılandığını aktaran Genç, "DTP'liler geliyor, 'Ya bizim aleyhimize konuşuyorsun. Biz herkesle uğraşıyoruz, bir de seninle mi uğraşalım.' diyorlar. Ben vicdanımla konuşuyorum. Türkiye'de devlet yoksa, millet de yoktur. Onun için devleti bitirmeye çalıştı, Tayyip Erdoğan. Abdullatif Şener'in ne bilgisi, ne ufku, geçmişteki AKP ve Refah Partisi'yle birlikteliği nedeniyle, benimle aynı siyasi parti olmaz ama benim lider olduğum bir partide benim yardımcım olabilir." dedi. (CİHAN)


Etiketler :