Geniş yaşam alanları, keyif içinde ömür...

Geniş yaşam alanları, keyif içinde ömür...

İstanbul Üniversitesi akademik ve idari personeline yönelik hazırlanan Unikonut Projesi’nin imza töreni, 28 Nisan 2011 Perşembe günü İÜ Rektörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi akademik ve idari personeline yönelik hazırlanan Unikonut Projesi’nin imza töreni, 28 Nisan 2011 Perşembe günü İÜ Rektörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. YÖK Üyesi ve İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet ile Yeni Doğuş İnşaat Genel Müdürü Mustafa İlhami Hotamış’ın imzaları öncesinde, projeyle ilgili bir tanıtım toplantısı yapıldı.

 

Geniş yaşam alanları, keyif içinde ömür...

 

İstanbul Üniversitesi, üyelerine ayrıcalıklı ve yepyeni bir proje ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Şehre yakın konumu ve giderek artan prestijli konut projeleri ile İstanbul’un gözbebeği haline gelen Ispartakule’de İstanbul Üniversitesi üyeleri için yepyeni bir yaşam başlıyor. Unikonut Ispartakule Evleri, gerek mimarisi, gerekse sosyal ve kültürel olanakları ile bir yandan ait olduğu kuruma dair “topluluk olma hissi”ni verirken, diğer yandan kullanıcının özgür ve bireysel beklentileri karşılayarak, doğal ve kültürel değerlerle bütünleşik bir yaşam çevresi sunuyor.


Unikonut Ispartakule Evleri’yle üniversite personeline, tüm zemin emniyet tedbirleri alınan, depreme dayanıklı olarak inşa edilen, kaliteli inşaat malzemelerinin kullanıldığı, ferah sosyal yaşam alanlarına sahip, peyzaj alanıyla mavi ve yeşilin her tonunu içinde barındıran, konforlu yaşam alanlarıyla cazip bir proje sunuluyor.

 

Unikonut Ispartakule, yaşayanlarına işlevsel ve mekânsal olarak zenginlik sunacak büyük bir orta bahçe etrafında biçimlendirilmiştir. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere farklı tasarım ve boyutlarda daireler arasından seçim imkânı sağlanıyor. İÜ Unikonut Projesi, gölet, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor ve fitness birimleri ve alışveriş alanlarının dışında, gezi yolları, botanik bahçeleri, çocuk oyun alanlarını içeriyor.

İÜ Unikonut Projesi İletişim Bilgileri

Tel:0212 631 31 62

E-posta:info@unikonut.com

Web: www.unikonut.com

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.