Gerçek Düşman ABD

Gerçek Düşman ABD

ABD medeniyetler çatışması yerine “iç çatışma” çıkardı. Bu çatışma Irak ve Suriye’deki bütün medeniyet unsurlarının yok edilmesi sürecine dönüştürüldü.

Vahdet Gazetesi Yazarı D.Mehmet DOĞAN, 10 Şubat 2016 tarihli yazısında Gerçek Düşmanın ABD olduğunu yazdı. D.Mehmet DOĞAN yazısında; 

Hâlâ kafalara dank etmediyse şaşarım!

Türkiye gerçek düşmanı aramak için boşa zahmete girmesin. ABD’nin birkaç yıldır çizdiği görüntüye dikkatle bakın: Bir senaryo yazmış ve bu senaryonun gerçekleşmesi için her türlü yola başvuruyor, her fırsatı değerlendiriyor, her gücü devreye sokuyor. Büyük şeytanın ortağı olan her cepheden şeytanlar Suriye’de cirit atıyor!

Durum sanıldığından da kötü!

Bundan yüz yıl önce Cihan Harbi’nde idik. Düşmanımız belli idi, savaştık. Kazandıklarımız da oldu, sonuçta kaybettik. İngilizler üzerimize Yunanlıları saldı. Elbette Anadolu’yu işgal edip elinde tutmasını beklemiyordu. Vekalet savaşının sonunu da görüyordu. 

Vekilini yendik, asiline sıra gelince durmak gafletinde bulunduk veya oyun buraya kadardı. Bunun sonucu Yakındoğu’nun emperyalizme teslim edilmesi oldu. Türkiye maddi istiklâlini aldı, fakat manevî istiklâlinden vazgeçti, tıpkı Osmanlı’nın yüzlerce yıllık hukukundan vazgeçtiği gibi. 

Yükselen Sovyetler Birliği tehlikesine karşı tampon bir ülke… Tampona ihtiyaç kalmayınca, yani Sovyetler yıkılınca, “Medeniyetler çatışması” tezi ortaya atıldı. 

Şimdi ABD medeniyetler çatışması yerine “iç çatışma” çıkardı. Bu çatışma Irak ve Suriye’deki bütün medeniyet unsurlarının yok edilmesi sürecine dönüştürüldü. Diyelim ki, Suriye’de barış sağlandı…

http://www.gazetevahdet.com/gercek-dusman-abd-4709yy.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.