Gezen: 'Aynaya baktım salaklık gördüm'

Gezen: 'Aynaya baktım salaklık gördüm'

AK Parti seçmenine Aziz Nesin'in deyimiyle 'aptal' dediği için büyük tepki çeken ver Erdoğan'ın aynaya bakmasını önerdiği Müjdat Gezen, aynaya bakınca ne gördüğünü açıkladı. Gezen'in bir de AK Parti'nin GSM'si iddiası var...

Müjdat Gezen'in, Arena programında AK Parti'nin yüzde 50 oy alma ihtimaline karşılık söylediği "Aziz Nesin yüzde 60 demişti" şeklindeki ifadeleri Habertürk'te Balçiçek İlter'in "Söz Sende" programında tartışıldı.

Müjdat Gezen, bu sözlerinin ardından Başbakan Erdoğan'ın kendisine "Aynaya baksın kendi mübarek yüzünü görür" dediğini anımsattı ve "Baktım, bende salak bir hal var. Ben akıllı bir adam olsam AKP'ye bayılırım. Onun yanında olurum" dedi.

"APTALLIK KRİTERİMİ AÇIKLAMADIM"

Henüz kendi “aptallık” kriterini açıklamadığını belirten Gezen şunları kaydetti: “Yüzde 50 bir anketçinin kriteriydi. Yüzde 60 Aziz Nesin’in kriteriydi, yüzde 200 Yılmaz Özdil’in kriteriydi. Benim ölçümü soran olmadı daha, Dileğim bu ölçünün çok düşük olmasıdır. Ben henüz kendi kriterimi söylemedim, “yüzde kaçımız aptalızdır” diye laf etmedim. Ben sadece kendi aptal olduğumu Başbakan söyleyince aynaya bakınca gördüm.”

AK PARTi GSM: GÜNDEM SAPTIRMA MERKEZİ

Müjdat Gezen, AK Parti’nin “GSM” şeklinde kısalttığı Gündem Saptırma merkezi diye bir merkezi olduğunu, Mısır Başbakanı’nın Erdoğan’a hakaret ederek “sen kendi işine bak, bize karışma” dediğinde oraya cevap vermek yerine “Müjdat Gezen halka hakaret etti” diye gündemi saptırdığını öne sürdü.

Gezen aptal laflına alınmanın akıllı adam işi olmadığını da belirterek, “Bir insan aptal lafına neden alınır ki?” diye sordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :