Gidiyor mu kalıyor mu?

Gidiyor mu kalıyor mu?

Milli Takım'ın yıldız isimleri Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında, oynadıkları Nike'ın reklam filminin tanıtımına katıldı.

Romanya ile yapılacak özel maç için milli takım kampında bulunan Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci hazır bulundu.

Futbolda tek bir pas veya tek bir golün hayatta neleri değiştirebildiği konusu işlenen reklamda, ''Hayatı sen yaz'' sloganı kullanılırken, oldukça ilginç kareler yer aldı.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile (A) Milli Basketbol Takımı oyuncusu Kerem Gönlüm'ün de yer aldığı reklam filminde, Arda Turan'ın, milli maçta attığı bir şutun golle sonuçlanmaması sonrası ülkede meydana gelen tepkiler aktarılıyor.

Bu şutun ardından, kale ağları balık tutmak için, kupalar saksı olarak kullanılırken, Nihat Kahveci futbolu bırakıp balık tutarak zaman geçiriyor ve Hakan Balta ise yolda küçük bir çocuğun dilini çıkartarak gösterdiği tepkiyle karşılaşıyor.

ARDA: ''TRANSFER SPEKÜLASYONLARIYLA İLGİLENMİYORUM''

Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde haberler basına yansıyan Arda Turan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bu konuyla ilgilenmediğini kaydetti.


Kendisinin sadece futboluna baktığını ve Galatasaray ile (A) Milli Takım'a katkı sağlamak için çaba harcadığını dile getiren Arda, ''Transfer spekülasyonlarıyla ilgilenmiyorum'' dedi.


(A) Milli Takım'la 2012 Avrupa Şampiyonası'nda yer alabilmek için mücadele edeceklerini kaydeden Arda, ''Umarım 2012'de oluruz ve başarılar kazanacak bir takım çıkartırız çünkü o potansiyelimiz var. Daha önce de büyük başarılara imza attı bu topluluk. Bizlere güvenildiği takdirde daha ilerilere gidebileceğimize inanıyorum. Önce Avrupa Şampiyonası finallerine katılmalı, daha sonra hedef şampiyonluk olmalı. Önemli olan ülke olarak hepimizin aynı şeyi hissetmesi'' diye konuştu.
Yer aldığı reklam filminin nasıl geçtiğinin sorulması üzerine, basın mensuplarına sitemli bir şekilde, ''Çok stresli geçti. Çünkü Milli Takım'la ABD'ye kampa gidecektik ve ben pasaportumu kaybetmiştim. Gidemeseydim siz beni asardınız. Allah'tan buldum pasaportumu''
yanıtını verdi.

''DAHA HEYECAN DUYULAN BİR LİGİMİZ OLDU''

Yeni sezon için sakatlıksız bir lig dileklerinde bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, özellikle yapılan yıldız transferlerine değinirken, ''Ligimiz her sene daha fazla kalite kazanıyor. Kulüp yönetimlerine teşekkür ediyorum, iyi oyuncular transfer ettiler. Onlarla oynamak güzel olacak. Nihat ağabey burada, kadrolarında Guti, Quaresma gibi isimler var. Daha heyecan duyulan bir lig olduk. Bizim Galatasaray olarak hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Bu konuda Nihat ağabeyin dileklerine katılamayacağım'' şeklinde konuştu.

Hakan Balta ise açıklamasında, 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini aktarırken, yeni sezon için de ''Biz iyi hazırlandık. Ligimize önemli oyuncular da geldi. Büyük oyuncular alınabilir ama onları takıma adapte edebilmek çok önemli. İyi bir sezon diliyorum herkese'' ifadelerini kullandı

Etiketler :