Giresunspor Eski Başkanı Çırak Olaylarla İlgim Yok..

Giresunspor Eski Başkanı Çırak Olaylarla İlgim Yok..

Şike kapsamında adı geçen Giresunspor eski Başkanı Osman Çırak olayların benimle ilgisi olmadığını söyledi.

Osman Çırak; Ben Darp Edilmedim.

Şike kapsamında adı geçen Giresunspor eski Başkanı Osman Çırak olayların benimle ilgisi olmadığını söyledi. Tatilini Bodrum’da geçiren Osman Çırak ile yaptığımız görüşmemizde kendisinin başkanlığı döneminde herhangi bir darp olayıyla karşı karşıya kalmadığını vurgularken asıl olarak Giresunspor’un şu anki başkanı Sayın Ömer Ülkü’nün İstanbul’daki bürosunda tartaklandığını ifade etti.

Ajanslarda dün kendisinin darp edildiğiyle ilgili haberler geçildiğini bunun yanlış haber olduğunu belirten Çırak ajansspor adlı siteye düzeltme gönderdiğini de söyledi.

Bu tartaklanma olayından sonra polis teknik takibe geçerek tüm çirkin olayların çorap söküğü gibi ortaya döküldüğünü söyleyen Çırak, “umarım ki bu olaydan Giresunspor bir yara almaz. Benim zamanımda şaibeli herhangi bir olay vuku bulmamıştır. Hatta bizim takım maçta 1-0 galipken benim aleyhime tezahüratlar yapılıyordu. O zaman bu tezahüratlardan bir şey anlamamıştık. Ama şimdi daha iyi anlaşılıyor” dedi.

Kendisine Giresunspor yöneticisiz kalırsa başkan olmayı düşünüyor musunuz sorumuza da Başkan şöyle cevap verdi; “Kesinlikle olmayı düşünmüyorum. Bundan sonra Giresunspor defterini kapattım. Artık kendi yatırımlarımla uğraşacağım. Ama her zaman Giresunsporlu olarak kalacağım. Giresunspor da hiçbir zaman başkansız kalmaz.”

 Haber : Cezmi Koç

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.