Giresunspor iki maçta 6 puan hedefliyor

Giresunspor iki maçta 6 puan hedefliyor

Kulüp başkan yardımcısı Özkul:"Kalan iki maçta 6 puan alarak ligin ilk yarısını tamamlamak istiyoruz"

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un başkan yardımcısı İbrahim Özkul, kalan iki maçta 6 puan alarak, ligin ilk yarısını tamamlamak istediklerini belirtti.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün üst sıralardaki rakiplerinden biri olan Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerek, 6 puan değerinde bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Dün oynadıkları maçın 3-0'dan 3-2'ye geldiğine dikkati çeken Özkul, bundan dersler çıkararak, gelecek karşılaşmalara hazırlanacaklarını aktardı.

Özkul, ligde hafta sonu Samsunspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ifade ederek, "Bu maçı da iyi bir neticeyle kazanmak istiyoruz. Hedefimizden uzaklaşmak adına kalan iki maçı da kazanmamız gerekiyor. Kalan iki maçta 6 puan alarak, ligin ilk yarısını tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Bu hedefi gerçekleştirecek güçte olduklarını kaydeden Özkul, "İyi çalışıp, iyi motive olup, iyi oyun sergilersek bu hedefi gerçekleştirmek güç değil. Kazanmamız zirve takibi için de önemli. İnşallah puan kaybı yaşamadan yolumuza devam ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.