Gitti Orduya Sığındı

Gitti Orduya Sığındı

Afyonkarahisar'da, kaçan kurbanlık inek, yaklaşık 5 kilometre kovalamaca sonunda askeriyenin otoparkında yakalandı.

Afyonkarahisar'da, kaçan kurbanlık inek, yaklaşık 5 kilometre kovalamaca sonunda askeriyenin otoparkında yakalandı.

Ali Temur, Şuhut ilçesinden aldığı kurbanlık ineği, Afyonkarahisar Yunus Emre Mahallesi'ndeki evine getirirken elinden kaçırdı. Ali Temur ve yanındakiler ilk kaçışta ineği yakaladılar, ancak huysuzlaşan kurbanlık ikinci defa Ali Temur'un elinden kurtularak kaçtı. Yunus Emre Mahallesi'nden kaçan kurbanlık, şehrin en işlek caddesinde trafiği alt üst etti. İnsanların en yoğun olduğu caddede polis ve zabıta ekiplerini peşine takan kurbanlık inek, polis ve zabıtayı yaklaşık 5 kilometre peşinde koşturdu.

Kurbanlık, sonunda Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı'nın otoparkına girdi. Burada polis ve zabıta tarafından sıkıştırılan kurbanlık, polis otosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis otosunun ön tamponunda ezilme meydana geldi. Garnizon Komutanlığı girişindeki otoparkta sıkıştırılan kurbanlık inek, polis ve zabıta ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen Ali Temur ve yakınları, kurbanlık ineği çağırdıkları kamyonete yükleyerek götürdüler. Kaçan kurbanlığın, polis otosu dışında herhangi bir insana veya araca zarar vermediği ğrenildi.

CİHAN

Etiketler :