Gökçek Ankara'da zaferini açıkladı

Gökçek Ankara'da zaferini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Bir işi bukadar yokuşa sürmek ancak CHP'lilerin yapacağı bir iştir. Allah'ın izniyle AK Parti uzak ara Ankara'yı kazanmıtır. Aradaki farkın kapanması söz konusu değildir. Ankara'da elektriklerin pek çok yerde kesildiğini söylediler. TEDAŞ'la konuştum. Sadece 1 veya 2 yerde bir kesilme olmuş. Ankara Dikmen'deki grup CHP'nin önceden olay çıkarması için hazırladığı bir klip. Herkes kaybetmeyi bilmeli. Kaybettiğiniz zaman hırçınlaşmamanız gerekir.

ANKARA UÇUŞA GEÇECEK

Üç kez Ankara Büyükşehir Belediye Başaklığını kazanmıtı. Ankaralılar dördüncü kez beni seçtikleri için, Partim beni dördüncü kez beni aday gösterdikleri için partime de teşekkür ederim. Ankara artık uçuşa geçecektir. Bizi ekranları başında izleyen arkadaşlarıma sesleniyorum hala gelmeyen sandıklar var herhangi bir şekilde yerimizi terketmeyelim. Jeneratörle aydınlatılmaya çalışıyor. Kaybedenler saldırganlık yapmaya çalışıyorlar. bir kaç saate kadar neticeler ortaya çıkacaktır. Arada 7 puan var iken hala arada iki puan var diyerek olay çıkartmaya çalıştıkları açıktır. Olay da çıkartsalar 7 puan kapanmaz. Ben özellikle gayreti geçen personelime özellikle teşekkür ederim. Tüm kardeşlerime sandık başındaki kardeşlerime teşekkür ediyorum

Belediye meclis üyeliklerinin de 3'te ikisini almış durumdayız. Hayırlı uğurlu olsun.

Şu anda biz de sizin gibi daha sıhhatli neticeleri televizyonlardan takip ediyoruz. Ajansların rakamları birbirini tutuyor. Şu anda 39 olduğunu gördüm CHP 31,5 MHP 22 idi.



AK Partili başkan 7 düele karşı savaşmıştır. Baronlara, medyaya. Hayatımda bu kadar seçim geçirdim. Bu kadar çirkin siyasetin olduğu bir dönemi hiçbir dönemde görmedim. Daha bugün aleyhimde akşama kadar el ilanı dağıtıldı. Ankara'lıların yarısına direk telefondan mesajlar çekildi. Benim suçlarımı kabul ederek seçimden çekildiğime dair. Bu kadar komplolar yapıldı. Seçim propagandası sırasında başta CHP iki medya kuruluşu star ve kanal d çok açık aleni yayın yaptı. Şuan mağlup olanlar sadece CHP değil bu medya kuruluşları da mağlup oldu. "

Etiketler :