Gökçek Dündar'ı yine kızdıracak!

Gökçek Dündar'ı yine kızdıracak!

Gökçek, canlı yayında öyle sözler söyledi ki hem Dündar'ı hem de MHP yönetimini kızdıracak. İşte Gökçek'in olay sözleri;

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez hem Uğur Dündar'ı hem de MHP yönetimini fena kızdıracak. Gökçek, Karayalçın'ın MHP'nin Genel Merkezi'ne CHP bayrağını dikeceğini söylerken Uğur Dündar'ı da taraflı olmakla suçladı. İşte Gökçek'in çok konuşulacak o sözleri;

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT 2'de yayınlanan "İşin Doğrusu" programında yerel seçimlerle ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Ankara projelerinin tartışıldığı programda Gökçek yine rakiplerine çattı. Gökçek'in bu kez üslubu sert sözleri ise iddialıydı.

İşte Gökçek'in olay sözleri;

"BARONLAR AK PARTİ'Yİ İSTEMİYOR"

Baronların derdi benimle değil esas. Baronların derdi AK Parti'nin bitmesi. 22 Temmuz seçimlerinden hemen sonra ben SES TV'de bir programa çıktım anlattım orada. O tarihte anlattım ilk defa. Dedim ki baronlar 22 Temmuz seçimlerinden 15 gün evvel toplanıyorlar. Diyorlar ki AK Parti bu seçimlerde de birinci çıkacağı belli. Biz bunları laiklik diyerek bir yere getiremedik, irtica diyerekte oylarını alamadık. Yapılacak şey, yerel seçimlere el atmak. Bu süreçte hem bakanları hem de milletvekilleri ile belediye başkanlarını sürekli yolsuzlukla suçlayacağız. Özellikle Ankara ve İstanbul'da yoğunlaşacağız ve hiç değilse birini aşağıya indireceğiz.

"SAĞ ADAYI PARLATIYORLAR"

Baronlar bundan üç ay önce Ankara için bir araya geldiler ve beş aşamalı bir strateji belirlediler. Bunlardan ilki Ankara'dan Karayalçın, şartsız aday olacak. İki DSP aday çıkarmayacak. Karayalçın gitti Sezer'in yanına, ancak bağımsız olması halinde destek verileceği söylendi. Baronlar çağırdı olmaz dediler sen aday çıkaramassın. Bu AK Parti'yi çökertme operasyonudur ve sen de bu operasyonda üzerine düşeni yapacaksın. Üç AK Parti'ye karşı kim çıkarsa çıksın sağdan çıkan adaylara bol yer verilecek ve onlar parlatılacak.

Gökçek programda Uğur Dündar'a da çattı. İşte Dündar'ı kızdıracak o sözler;

UĞUR DÜNDAR'DAN ÇANAK SORULAR

Şimdi siz düşünebiliyor musunuz, CHP'li medya öylesine partalıyor ki... Bugün, özellikle şeyi seyretmenizi çok isterdim Sayın Uğur Dündar'ı! Öylesine ki öyle ifadeler kullandı ki bugün. Hatta o ifadeleri yazdım biliyor musunuz? Bugün soruyor şeye Mansur Bey'e. Mansur Bey'le bugün röportajı çıktı. İşte uluslararası bir ödülünüz var mı bunu anlatabilir misiniz? Devam ediyor. Yaptıklarınız yapacaklarımızın teminatıdır öyle değil mi? Ondan sonra, bu tarzda iki kere üç kere arka arkaya. Bu kadar mı çanak olur? Bu kadar çanak! O kadar parlatma hadisesi. Aynı Uğur Dündar, Beypazarı kurusunu haber yaptı. Beypazarı kurusunu neden yapıyor? Bellek arkasına bir takım şeyler atıyor yani.

"HÜRRİYET ANKARA CHP MEDYASI"

Bakın CHP medyası diyorum bunu da Ankara'da Hürriyet Ankara ilavesi yapıyor. Bakın üç başkanla ilgili yapmış oldukları son aylardaki haber sayıları. Murat Karayalçın'la ilgili toplam 108 tane haber çıkmış. 105 tanesi müsbet 3 tanesi Karayalçın'ın aleyhine. Sayın Mansur Yavaş'la ilgili 57 tane haber yapmışlar, 57'si de müsbet. Bakın dikkat edin Karayalçın daha torpilli. Neden torpilli çünkü adayları o. Mansur Beyi'de ihmal etmiyorlar. Benimle ilgili de 564 tane haber çıkmış. 552'si menfi 12 tanesi müsbet.

"MHP'DEN OY İSTİYORUM"

Şimdi yani ben buradan milliyetçi kardeşlerimize sesleniyorum. Yani sevdikleri için mi Mansur Bey'e bunu yapıyorlar. Milyarda bir ihtimal var mı? Bugüne kadar ben onların sayesinde belediye başkanı oldum. Ben elbette Milliyetçi Hareket Partisi'nin tabanından oy istiyorum. Bütün sağdan hatta tüm CHP'li sağduyulu seçmenden oy istiyorum.

"BALGAT'A CHP BAYRAĞI DİKECEK"

Allah razı olsun BBP'nin Genel Sekreteri çıktı, bir konuşma yaptı. İsim vermedi ama bana desteğini açıkça söyledi. Teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki tabandaki her MHP'li şuurlu davranacak. Kalkıpta, "Ben geleceğim CHP'nin bayrağını helikopter pistinin bizim 24. kattaki helikopter pisti var oraya inip CHP'nin bayrağını dikeceğim" diyen Karayalçın'a izin vermez. Ne malum DEHAP'la işbirliği yapıp, bir yığın PKK'lının belediyeye girmeyeceği. 45 bin tane eleman alacağım dedi. 25 bin taneyle başladı 45 bin oldu.



Etiketler :