GÖKÇEK ÜLKÜCÜLERİ BÖLDÜ

GÖKÇEK ÜLKÜCÜLERİ BÖLDÜ

Başkan Gökçek, sağda birliğin şart olduğunu kaydederek, oyların bölünmemesini istedi.

Aralarında MHP eski il başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda Ülkücü gencin bulunduğu yaklaşık 2 bin kişilik Sağda Birlik Komitesi üyesi, Başkan Gökçek'e destek verdiklerini açıkladı.

Altındağ'da Aktaş Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya Başkan Gökçek'in yanı sıra Sağda Birlik Komitesi üyeleri ve çok sayıda başkentli katıldı.
MHP eski İl Başkanı Ümit Durak, İl Başkan Yardımcısı Bülent Özçelik ve çok sayıda komite üyesi adına konuşan MHP Keçiören Eski İlçe Başkanı Bülent Erener, Başkan Gökçek'in hiçbir zaman Ülkücüleri kendinden ayırmadığını belirterek, "Özellikle Türkeş'in Anıt Mezarı için ona şükran borcumuz var." dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e karşı yürütülen iftira kampanyalarının, Ülkücüler olarak kendilerini üzdüğünü belirten Erener, "Kampanyanın hedefi, bölücü örgütle dirsek teması olan Karayalçın'a belediye başkanlığını peşkeş çekmektir. Ülkücüler olarak bu zihniyetin yönetime gelmesine asla izin vermeyiz. Eğer biz oylarımızı bölmezsek, sağ kazanır." diye konuştu.

Yaklaşık 2 bin kişiden oluşan Sağda Birlik Komitesi üyesine desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Melih Gökçek ise, sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında, "Bu can bu bedende olduğu sürece CHP, Ankara'da yönetime gelmeyecektir." dedi.

Başkan Gökçek, kendisine yapılan tezahüratlar için de teşekkür ederek, son günlerde basında yer alan Karayalçın'a ilişkin açıklamaların bulunduğu CD'lerdeki konuşmaları Karayalçın'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a sorması gerektiğini belirterek, "Sayın Baykal o dönem listelerin İmralı'dan geldiğini iddia ediyor. Karayalçın da bu konuları gitsin Baykal'a sorsun." diye konuştu.

Başkan Gökçek, sağda birliğin şart olduğunu kaydederek, oyların bölünmemesini istedi. Başkan Melih Gökçek, "Sayın Karayalçın benim sol oyları parçaladığımı ve sağda birlik olunduğu için başkan seçildiğimi söylüyor. Evet bu doğru. Şimdi de oyları bölmeyelim ve bu yönetimi CHP'ye teslim etmeyelim." şeklinde konuştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :