Gökçek'ten Emine Ülker Tarhan iddiası

Gökçek'ten Emine Ülker Tarhan iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın CHP'li değil, İşçi Partili olduğunu söyledi.

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı CHP açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Ferda Yıldırım'ın modere ettiği Basın Kulisi programına katılan Gökçek, CHP'de yaşananları anlattı. Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve grup başkanvekili Emine Ülker Tarhan arasındaki gerginliğin nedenini açıklarken, Tarhan'ın CHP'li olmadığını öne sürdü.

KILIÇDAROĞLU'NUN TUTUMUNA TAVIR

Emine Ülker Tarhan'ın CHP'nın tutuklu vekillerle ilgili tutumu nedeniyle tavır koyduğunu kaydeden Gökçek 'Emine Ülker Tarhan devrimci bir hanımefendi ve yargı hakkında enteresan sözleri var. Son zamanlarda Kılıçdaroğlu'na tavır koyuyor. Uzun bir süredir MYK toplantılarına katılmıyor. Çünkü özellikle hapiste bulunan milletvekilleri için gerekli girişimde bulunmadığı için. ' dedi.

TARHAN'I LİSTEYE PERİNÇEK KOYDURTTU
Emine Ülker Tarhan'ın milletvekili olmasını arzu eden Doğu Perinçek'in arzu ettiğini söyleyen Gökçek 'Doğu Perinçek yazdığı bir mektupla bu talebini Süleyman Demirel'e gönderdi. Süleyman Demirel Kılıçdaroğlu'na telefon açtı ve Tarhan'ı listeye konulmasını istedi ve Kılıçdaroğlu da kırmadı listeye koydu. ' ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ DEĞİL İŞÇİ PARTİLİ
'Emine Ülker Tarhan CHP'li değil, İşçi Partili'dir ' diyen Gökçek Şimdi Emine Ülker Tarhan'ı aynı cenahtan talimat geldi. Bu Kılıçdaroğlu fazla hareketli değil, biraz hareketlendir ve tepki koy dediler. Ve Tarhan da tepki koydu. Aslına bakarsanız Emine Ülker Tarhan CHP'li değil, İşçi Partili'dir. Değilse İşçi Partisi'ne karşı tavrı varsa, kınıyorsa duyalım. ' diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.