Gökdeniz attı, Rubin Kazan'dı

Gökdeniz attı, Rubin Kazan'dı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Gökdeniz'in 90 dakika forma giyip bir de gol attığı mücadelede Rubin Kazan, Maribor'u deplasmanda 5-2'lik skorla geçti.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Gökdeniz'in forma giydiği Rubin Kazan, deplasmanda Slovenya ekibi Maribor'a konuk oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Rubin Kazan, 23. dakikada milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz'in ayağından bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. Golden sonra baskısına devam eden Rus ekibi, 4 dakika sonra İvan Marcano ile farkı ikiye çıkardı. 35'te Maribor'da Martin Milec sahneye çıktı ve farkı 1'e indirdi. İlk yarı Rubin Kazan'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda uzun bir süre gol sesi çıkmadı. Rubin Kazan'da sessizliği bozan isim, 63. dakikada Mubarek Wakaso'nun yerine oyuna giren Roman Eremenko'ydu. Eremenko, oyuna girdikten 6 dakika sonra topu ağlara gönderdi ancak Maribor, bu gole de yanıt vermekte gecikmedi. 73. dakikada Fajic, farkı tekrar 1'e indirdi. Son dakikalara kadar Rubin Kazan'ın 3-2 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmada Rus ekibi, uzatma dakikalarında önce Jose Salomon ardından da Aleksandr Ryazantsev'in golleriyle sahadan 5-2 galibiyetle ayrıldı.

Grubun diğer maçında ise Zulte Waregem, Wigan'ı ağırladı. Maçta gol sesi çıkmadı: 0-0 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.