Gökhan: "15 golü geçeceğim"

Gökhan: "15 golü geçeceğim"

Trabzonspor'da transfer sezonunda ismi en çok konuşulan isimlerden olan Gökhan Ünal, dan çarpıcı açıklamalar...

Gökhan tüm sorunlarından kurtulduğunu belirterek, Şu anda kafam Antalya kampında ve çok rahatım. İlk yarıyı kendim için bir kayıp sayıyorum. Futbol hayatımın hiçbir döneminde ilk yarıyı 2 golle kapatmadım İlk yarıda istediğim tempoya da fizik gücünü de ulaşamadım. Antalya kampında artık eski fizik gücüme ulaşmaya başladım.2 haftalık daha hazırlanma süremiz var.Burada daha iyi olacağımı düşünüyorum.2.Yarıda bambaşka bir Gökhan olacak.

 

İŞKENCE SÜRESİ BİTTİ

Ben illeda Trabzon'dan ayrılacağım dile bir durum yok.Artık kulübüm işleri götürüyor. Benim yaşadığım sorunları Şenol hocam biliyor.Onla birlikte aşmaya çalışıyorum.Şimdi buradayım ve antremanlarda çok çalışıyorum. Artık eski gücüme ulaşmaya başladım Başımda bana inanan ve güvenen bir hoca var. Benim için 4 aylık işkence süresi bitti.Artık yeni bir Gökhan geliyor.

 

BROOSLA SORUNLAR YAŞADIM

Daha önce oynadığım takımlarda taraftarların tepkisi saha içerisinde olurdu, ama ben Trabzon'da saha dışında da bazı tepkiler görmeye başladım. İşte bunlar beni yıpratıyor. Hastalandım ve sakatlandım. Eski hocam Broos ile  da bir iletişim sorunu yaşadım, birbirimize soğuktuk.İlk yarıyı kayıp görüyorum.Trabzonspor taraftarlarının beklediği Gökhan ikinci yarıda sahada olacak.

 

“YENİ BİR SAYFA AÇTIM”

 

Gökhan, Şenol Güneş'in gelmesiyle kendisine bir sayfa açtığını da ifade ederek, “Onun gelmesiyle kendime yeni bir sayfa açtım. Ben kendimi biliyorum .Güçlü olmazsam, diri olmazsam hiçbir şey yapamam. Ne gol atabilirim, nede attırabilirim. Şu anda gücüme ulaşmaya çalışıyorum. İkinci yarı başladığında eski gücüme tam ulaşmış olacağım. İkinci yarı başladığında beklenen Gökhan olacağım” dedi.

 

“KONSANTRE OLMAYA ÇALIŞIYORUM

 

Yaşadığım sorunlardan dolayı gitmek istediğim yönünde transfer dedikoduları çıktı. Açıkçası bende gitmeyi düşünüyordum . Saha dışındaki tepkilere katlanamıyorum. Herşeye rağmen kendimi Trabzonspor'a konsantre etmeye çalışıyorum. Futbol sahada bitmeli. İki maç iyi oynayıp, üçüncü maç kötü oynadıktan sonra yine saha dışında tepkilerle karşılaşacaksam, gitmek isterim.

 

HEDEFİM 15 GOL

 

Ben hiçbir zaman iki golde kalmamıştım. Şu anda hiçbir gol sayısı vermiyorum ama ikinci yarı 15 golü geçeceğime inanıyorum.

 

Bizim kesinlikle başka bir forvete daha ihtiyacımız var. Bunu herkes biliyor, bende biliyorum. Forvetin gelmesi herkese ekstra bir güç olur. Bazen eleştirilerin dozunu kaçırıyoruz. Sonuçta bizde gol atmak istiyoruz. Umut da, ben de gol atmak istiyoruz. Kim gol atmak istemez ki!

Etiketler :