Gökhan Ünal Fener'e Katıldı

Gökhan Ünal Fener'e Katıldı

Geç saatlerde Ankara'dan Antalya'ya uçakla gelen sarı - lacivertli takımın yeni transferi Gökhan Ünal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal, sarı - lacivertli takıma transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Gökhan Ünal, "Biraz geç oldu; ama ben zamanında olduğunu düşünüyorum. Olgunluk çağımda geldim. Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia ve burada ben başarılı olacağıma canı gönülden inanıyorum." şeklinde konuştu.

Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden golcü futbolcu Gökhan, " Trabzonspor Kulübü'ne ve Başkan Sadri Şener'e teşekkür ediyorum. Çünkü onlar benim ne durumda oluğumu biliyorlardı." dedi.

Gökhan Ünal, "Sezon başındaki Gökhan'la şimdiki Gökhan arasında fark var mı?" şeklindeki bir soruya, şu karşılığı verdi: "Çok fark var. Bu sezon başında ben yükleme antrenmanı yapmadım. Buraya geldiğimizde Şenol Güneş'le iyi antrenmanlar yaptık. Bu açıdan kendimi çok iyi hissediyorum. Fazla bir idman eksiğim de yok zaten. İkinci yarıda daha farklı daha diri güçlü bir Gökhan olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELİNCE ÇOK HEYECANLANDIM"

Fenerbahçe'den ilk teklif geldiğindeki hisleri sorulan Gökhan Ünal, çok heyecanlandığını belirterek, "Trabzonspor gibi büyük bir camiadan Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldim. Beklentilerin farkındayım inşallah her şey çok güzel olacak." karşılığını verdi.

Gökhan Ünal, Trabzonspor'daki form düşüklüğünün nedenin sorulması üzerine ise, "Orada taraftarlarla biraz problem oldu. Bu konuda biraz sorun yaşadım. Takım arkadaşlarımla ya da başka bir kimseyle problemim yoktu." ifadelerini kullandı.

"MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE'YE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLU"

Fenerbahçe'ye transferi süresinde Mehmet Topuz'la görüşmelerinin olduğunu da dile getiren yetenekli futbolcu, "Mehmet bana takımla ilgili her şeyi söyledi. Zaten o da çok mutlu oldu benim Fenerbahçe'ye gelmemden dolayı." diye konuştu. Fenerbahçe'de zorlanacağını düşünmediğini de dile getiren Gökhan, "Ben çok zorlanacağını zannetmiyorum; çünkü milli takımdan çoğu arkadaşım. Hepsini tanıyorum, uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum." şeklinde konuştu.

Semih gibi Güiza gibi Alex gibi gol kralı ünvanı olan oyuncularla forma rekabetine gireceği hatırlatılan Gökhan, "Bir çok forma rakebeti elbette olacak. Bundan da kazanacak olan Fenerbahçe olacak." derken, Alex ve Emre Belözoğlu'nun kendi hakkındaki yorumları için de, "Onların böyle düşünmesi beni gerçekten mutlu etti. Emre ve Alex'in kalitesi tartışılmaz. Yaptıkları ortada çok iyi futbolcular ben onlarla çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Gökhan son olarak, Fenerbahçe'yle 3 buçuk yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, 39 numaralı formayı giyeceğini söyledi.

Etiketler :