Gol düellosunu Beşiktaş kazandı 3-2

Gol düellosunu Beşiktaş kazandı 3-2

Eskişehirspor'la oynadığı son 10 maçtan zaferle ayrılan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' demek için İnönü'de kazanmak istiyordu...

 BEŞİKTAŞ-ESKİŞEHİRSPOR: 3-2


Maç sona erdi. Müthiş maçı Beşiktaş 3-2 kazandı.



90+2. dakika:
Beşiktaş atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar Özkan topu ayağından açınca kaleci Ivesa toopun sahibi oldu.

İnönü'de 3 dakika uzatma işaret edildi.

90. dakika: Eskişehirspor atağında Nadaraviç savunmanın arasına uzun bir pas attı, kaleci Rüştü kolaylıkla topu konrtol etti

87. dakika: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası dışından kaleyi yokladı ama top az farkla yandan auta gitti.

85. dakika: Beşiktaş 4. gole çok yaklaştı. Bobo'nun pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Serdar Özkan, dar açıdan vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

84. dakika: Beşiktaş'ta Tello oyundan alındı, yerine Serdar Özkan girdi.

83. dakika: Hakeme itirazlarda bulunan Sezer sarı kart gördü.

82. dakika: Sağ kanattan kullanılan kornerde, Telleo arka dirğee ortasını yaptı, Bobo'yu aşan top auta gitti.

80. dakika: Eskişehirpsor atağında Sezer sağ kanattan yerden kale sahası önüne ortasını yaptı, kaleci Rüştü yatarak topu konrtol etti.

79. dakika: Eskişehirspor'da Ümit Karan oyundan alındı, yerine Adem Sarı girdi.

76. dakika: Eskişehirspor'da Koray oyundan alındı, yerine John Okwunwanne girdi.

75. dakika: Gol sonrası ofsayt itirazlarında bulunan Koray sarı kart gördü.

74. dakika: Müthiş maçta Beşiktaş öne geçti. Hızlı gelişen atakta ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Tello yerden topu içeri çevirdi, arka direkteki Holosko yerden düzgün bir şutla topu ağlara gönderdi. 3-2

73. dakika: Beşiktaş çok etkili. Uğur İnceman yaklaşık 30 metreden yerden harika bir vuruş yaptı, kaleci Ivesa iki hamlede topun sahibi oldu

71. dakika: Beşiktaş atağında Tello ceza sahası dışından yerden kaleye çok sert vurdu, kaleci Ivesa direk dibinden topu çıkarmayı başardı.

69. dakika: Sol kanattan kullanıulan kornerde, Tello arka direğe ortasını yaptı, Sivok istediği gibi kafa vuruşunu yapamadı.

66. dakika: Beşiktaş 3. gole çok yaklaştı. İbrahim Üzülmez sol kanattan ortasını yaptı, Uğur kafayı vurdu ama top az farkla yandan auta gitti.

65. dakika: Eskişehirspor'da Alper oyundan alındı, yerine Aydın yılmaz girdi.

63. dakika: Mutlak pozisyon! Ümit Karan ceza sahası içine atılan topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı şut vurmak istedi ve kaleci Rüştü zamanında çıkarak mutlak bir golü önledi

61. dakika: Beşiktaş'ta Uğur İnceman yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.



60. dakika: Beşiktaş beraberliği buldu. Sağ kanatta topla buluşan İbrahim Üzülmez, harika bir orta yaptı, Fink kafayı vurdu ama kaleci Ivesa gole izin vermedi. Arka direğe doğru yükseklik kazanan topa savunma müdahele edemeyince Bobo kafayla topu ağlara gönderdi. 2-2

59. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sağ köşeden kullanılan kornerede, Tello kale içine ortasını yaptı, oluşan karambol sonrası Volkan Yaman topu çizgiden çıkardı.

57. dakika: Beşiktaş'ta Nihat oyundan alındı, yerine Holosko girdi.

55. dakika: Beşiktaş kaleyi cepheden gören yerden serbest vuruş kazandı. Nihat doğrudan kaleye çok sert vurdu ama top barajdan döndü.

55. dakika: Beşiktaş'ta sakatlanan Ferrari çıktı, yerine Uğur İnceman girdi.

52. dakika: Eskişehirspor atağında Sezer yaklaşık 30 metreden yerden çok sert vurdu, kaleci Rüştü iki hamlede topun sahibi oldu.

49. dakika: Beşiktaş atağında İbrahim toraman ceza sahası dışından vuruşunun yaptı, top yandan auta gitti.

47. dakika: Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Sivok topu kaleci Rüştü'ye geri pas verdi ve top kısa düştü Volkan Yaman hareketlendi ama kaleci Rüştü son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

İnönü'de ilk yarı sona erdi. Beşiktaş: 1 Eskişehirspor 2

45. dakika:
Beşiktaş golü buldu ama.. Ernst'in  harika pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Bobo'nun vuruşunda top ağlara gitti ama maçın hakemi pozsiyonun ofsayt olduğunu işaret etti.

44. dakika: Beşiktaş, kaleyi cepheden gören yerden yaklaşık 35 metreden serbest vuruş kazandı. Tello kale önüne topu doldurdu, savunmada Veysel kafayla topu karşıladı.

43. dakika: Eskişehirspor atağında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Alper bekletmeden vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

41. dakika: Beşiktaş atağında sol çaprazda topla buluşan İbrahim Üzülmez, dar açıdan vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti

38.dakika: Beşiktaş atağında Bobo sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Ernst gelişine topukla şut vurdu ama top yandan auta çıktı.

36. dakika: Beşiktaş bastırmaya başladı. Fink'in harika pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ernst, kaleciye çalım denedi ama Ivesa buna izin vermedi.

33. dakika: Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Fink'in vuruşund kaleci Ivesa gole izin vermedi.


31. dakika: Beşiktaş evinde farkı 1'e indirdi. Ani gelişen atakta Ekrem sağ kanattan yerden ortasını yaptı, Nihat Kahveci yerden vuruşunu yaptı, direğe çarpan top filelerle buluştu. 1-2

28. dakika:
Eskişehirspor atağında sol kanatta topla buluşan Sezer'in kale sahası önüne ortasında savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

26. dakika: Eskişehirspor 3. gole çok yaklaştı. Koray çalımlarla ceza sahasına girdi, kaleci Rüştü'yü de geçti ama açısı daralınca pozisyıonunu kaybetti

24. dakika: Kaleyi cepheden gören yerden kullanılan serbest vuruşta, Nihat doğrudan kaleye vurdu ama top üstten auta gitti.

23. dakika: Eskişehirspor'da Veysel yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

21. dakika: Eskişehirspor Alper'in ceza sahası içinde düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı. Ümit Karan plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-2

18. dakika: Beşiktaş hafif sağ çaprazdan yaklaşık 40 metreden serbest vuruş kazandı. Tello penaltı noktası önüne ortasını yaptı, Sezer kafayla topu karşıladı.

15. dakika: İnönü Stadı'nda kıran kırana bir maç oynanıyor. Ernst sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu taca gönderdi.

13. dakika: Beşiktaş atağında Fink'ten derinlemsine Bobo'yo doğru bir pas ama savunma araya girdi.

11. dakika: Eskişehirspor çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Sezer kavisli bir vuruş yaptı, kaleci Rüştü güçlükle topu çıkardı.


9. dakika: Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan kale önüne ortasını yaptı, İbrahim Toraman kafayla topu uzaklaştırdı.

8. dakika: Eskişehirspor atağında Sezer sol kanata yerden pasını attı ama savunmada Ernst araya girerek topu taca gönderdi.

6. dakika: Eskişehirspor yine etkili geldi. Alper, ceza sahası dışından yerden çok sert vurdu, kaleci Rüştü iki hamlede topun sahibi oldu.


3. dakika:
İnönü'de Beşiktaş şokta!. Savunmanın arkasına atılan uzun pas sonrası top Ferrari'den sekti. Ümit Karan penaltı noktası önünden dönerek vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi. 0-1

2. dakika:
Beşiktaş atağında İbrahim Toraman'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Bobo, ofsayta yakalandı.

Maça konuk takım Eskişehirspor başladı.

 

 

STAT: İnönü
HAKEMLER: Halis Özkahya, Mehmet Şahan Yılmaz, Muhittin Gürses
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Ferrari, Sivok, İ.Üzülmez, Ernst , İ.Toraman, Nihat, Tello,  Fink, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Sezgin, Nadareviç, Vucko, Volkan, Koray, Alper, Veysel, Sezer, M. Yılmaz, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

 

 

 

 

Etiketler :