''Goller, Mavi Marmara şehitlerine"

''Goller, Mavi Marmara şehitlerine"

Düren, Beşiktaş takımının İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e attığı golleri, Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinde İsrail askerleri tarafından öldürülenlere hediye etti.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Maccabi Tel Aviv ile yaptıkları maçta siyasi konjonktürden etkilenmedikleri için siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Maçın ardından Fiyapı İnönü Stadı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mete Düren, Türkiye ile İsrail arasındaki gerilimin bugünkü maça yansımamasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ''Güzel bir maç oldu. Taraftarlarımıza, siyasi konjonktürden etkilenmeden hepimize maç seyrettirdikleri için teşekkür ediyoruz. Farklı kaygılar vardı. Bunların hiçbirisinin olmadığını memnuniyetle gördük'' dedi.

Karşılaşmayı izlemeye geldikleri için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkür eden Düren, kendilerini yalnız bırakmadıkları için mutlu olduklarını, bundan sonraki maçlara da kendilerini beklediklerini aktardı.

-''ESKİŞEHİRSPOR MAÇI ÖLÇÜ DEĞİL''-

Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv karşısında sergilediği performansa değinen Düren, ''Tel Aviv eşleştiğimiz takımlardan biri ama esasında rakibimiz değil. Grupta rakiplerimiz Stoke City ve Dinamo Kiev. Onlar da berabere kaldı. Beşiktaş grup lideri oldu. Çok daha yükselen bir çizgisi olacaktır Beşiktaş'ın. Geçen haftaki Eskişehirspor maçı bir ölçü değildi. Bu tip kazaların olabileceğini söyledik. Bugünkü oynayan takım çok daha iyiye gidecektir'' diye konuştu.

-''ALMEİDA'NIN SAKATLIĞI PLANLARI BOZMUŞ OLABİLİR''-

Macabi Tel Aviv karşısında 2 gol atan ancak sakatlanarak mücadeleyi tamamlayamayan Hugo Almeida'nın sakatlığının 3 hafta sürebileceğini duyuran Mete Düren, ''Almeida'nın sakatlığının aşağı yukarı 3 hafta sürebileceğini düşünebiliriz. Tabii formda bir Almeida'nın sakatlığı planları bozmuş olabilir. Maç sonrasındaki görüntülerden ve biraz önce sağlık ekibimizle yaptığımız görüşmelerde 3. derece bir yırtığı olduğunu söyleyebiliriz. Bu da ortalama 3 hafta süre eder. Eskiden 3 hafta deyince 3 veya 4 maç demekti bu. Yeni fikstüre göre 3 hafta denilince 8-10 maç olabiliyor. Dolayısıyla teknik heyetin de programı oldukça bu konuda şaşabilir'' ifadelerini kullandı.

-''GOLLER, MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİNİN AİLELERİNE''-

Mete Düren, Beşiktaş takımının İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e attığı golleri, Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinde İsrail askerleri tarafından öldürülenlere hediye etti.

Rakipleri karşısında, ''Bol gollü güzel bir galibiyet'' aldıklarını aktaran Düren, ''Golleri de Mavi Marmara şehitlerinin ailelerine armağan etmek istiyoruz. Onların da ruhları şad olsun'' diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan, maç sonrası Beşiktaşfutbolculardan Manuel Fernandes yaptığı açıklamada, ''İyi oldu. Hafta sonu kaybetmiştik. Bugün daha iyi oynadık. Umarım maçtan maça daha da düzeliriz. Birbirimizi tanıdıkça iyi olacağız'' derken, Tomas Sivok ise ''Özellikle doğum günümü kutlayan taraftarlara teşekkür ediyorum. 5-1'lik skorla doğum günüm daha güzel oldu'' şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.