‘Gönül Soframızı’ Beykozlularla Paylaşıyoruz

‘Gönül Soframızı’ Beykozlularla Paylaşıyoruz

Her akşam farklı mahallelerde düzenlenen ‘Sokak İftarları’ tüm güzellikleriyle sürerken, 2012 Ramazan’ının ilk ‘Gönül Sofrası’ iftarlarında Beykoz protokolü ile şehit ve gazi aileleri buluştu.

Ramazan Ayı’nda “Paylaş ki; kardeş olasın” sloganıyla etkinliklerini sürdüren Beykoz Belediyesi, ‘Gönül Sofrası’ programlarıyla ilçemizin tüm kesimlerini biraraya getiriyor.

 

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Muhammet Çetin, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Tekin, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, işadamları, muhtarlar, STK temsilcileri ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı. İftar öncesinde masaları dolaşarak davetlilerle sohbet eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e ‘Gönül Sofrası’nda buluşan aileler de ilgi gösterdi.

 

İftarda konuklara hitaben bir konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, “Sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin en yücesini yaşadığımız Onbir ayın Sultanı Ramazan da siz değerli Beykozlularla, buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgimizi ve kardeşliğimizi her sene tazeleyen Ramazan’a şükrediyoruz. Sizlere de gecemizi şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Muhammet Çetin de yaptığı konuşmada Beykozlularla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ramazan’ın hoşgörü ikliminin tüm gönülleri kuşatmasını, kardeşliğin ve sevginin yayılmasını temenni etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.