GooglePlus'a kızdılar kendi sitelerini açtılar

GooglePlus'a kızdılar kendi sitelerini açtılar

Dünyanın en meşhur hastivist grubu Anonymous kendilerine ait AnonPlus adında bir sosyal medya platformu kuracaklarını açıkladı.. Google+ hesaplarının kapatılmasından sonra böyle bir karar aldıklarını belirttiler.

Hala yapım aşamasında olan web sitelerinden yaptıkları açıklamada "Bu site şimdilik sadece basit şekilde bilgi aktarmak için var, yakında gerçek sitemiz yayına girecek ve sizler de burada katılımcı olarak yer alıp birbirinizle iletişime geçebileceksiniz" dendi.

Açıklamanın devamında "Bu proje birden bire ortaya çıkan bir fikirden ibaret değil ve daha iyi bir internet isteyenleri kendine çekecek. Eylemlerimizi baltalamaya çalışanlar ve gerçeklerin duyulmasını engellemek isteyenler tarafından asla durdurulamayacağız.

Şunu bilin ki bu sadece Anonymous'un projesi değil, herkese ait. Bu bağımsız yazarlardan meydana gelen bir medya olacak ve sadece anonim bir oluşum olacağı için adı "anon" olarak seçildi." deniliyor.

Anonymous eylemlerine ara vermeden devam ediyor. Dün, News International'ın üst düzey yöneticilerinin olduğunu iddia ettiği email ve şifreleri yayınlamıştı. Grup, News International'ın sunucusundan aldıkları daha pek çok email olduğunu ama bunları şimdilik beklettiklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.