Görüşme var, teklif yok!

Görüşme var, teklif yok!

Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı büyük bir merak konusu olan Arda Turan hakkında, her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, ısrarla Arda Turan'ı kadrolarında tutmak istediklerini ifade etse de, özellikle Ada basını ve yabancı kaynaklı çeşiti internet siteleri Liverpool ve Arsenal'in 23 yaşındaki yıldız ile yakından ilgilendiğini haberlerine yansıtmaya devam ediyor.

Liverpool'daki geleceği henüz belli olmayan teknik direktör Rafael Benitez'in yakından takip ettiği Arda Turan için Arsenal'in de devrede olduğu ve bu transfer için iki Ada devinin de Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Konuyla ilgili sport.co.uk'e açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut da, Liverpool ve Arsenal'in Arda Turan ile ilgilendiğini ancak oyuncunun kulübü Galatasaray'a henüz bir resmi teklifte bulunulmadığını ifade etti.

Arda Turan'ın Galatasaray ile iki yıllık bir sözleşmesinin olduğunu dile getiren Bulut, "Arda oldukça yetenekli bir futbolcu ve şu anda da Galatasaray gibi bir kulübün kaptanlığını yapıyor. Arda Turan'ı isteyen kulüplerin, Galatasaray'a iyi bir teklifle gitmesi gerekiyor. Arda Turan'ın transferdeki ilk tercihi İngiltere Premier Ligi. Liverpool ve Arsenal'in de onunla ilgilendiğini biliyoruz ve iki kulüp ile de çeşitli görüşmelerimiz oldu. Türkiye'de sezon iki hafta sonra sona erecek ve Arda daha sonra Türk Milli Takımı ile ABD'ye gidecek. Ondan sonra neler olacağını bekleyip hep birlikte göreceğiz" dedi.

Daha önce de Liverpool'un Arda Turan için 12 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ve Ada devinin sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Albert Rieira, Philipp Degen ve Ryan Babel'i de kullanarak Galatasaray'ın kapısını çalacağı ileri sürülmüştü.

Etiketler :