Gözaltı dalgası medya'ya ulaştı

Gözaltı dalgası medya'ya ulaştı

Kokain operasyonunda Tarkan'la birlikte Hürriyet yazarı Kubilay Keskin, Milliyet yazarı Bekir Saçar da gözaltında.

Tarkan ile yakalanan 2 gazeteci kim?

Ünlü popçu Tarkan gözaltına alındı. 15 kişi ile birlikte Vatan caddesindeki emniyete götürüldü.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ünlü popçu Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ünlü kişilere kokain temin ettiği iddiasıyla "torbacı" olarak tabir edilen 10 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı.

HÜRRİYET VE MİLLİYET KÖŞE YAZARLARI GÖZALTINDA

Satıcılarla birlikte gözaltına alınan 10 kişi arasında Hürriyet magazin yazarı Kubilay Keskin, Milliyet magazin yazarı Bekir Saçar da bulunuyor...


Teknik takipte megastar Tarkan'ın da torbacılardan uyuşturucu temin ettiği belirlendi. Başlatılan takibin ardından dün akşam bazı adreslere düzenlenen operasyonlarda aralarında popçu Tarkan Tevetoğlu, iki ulusal gazetenin magazin müdürü, eski Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Fuat Miras'ın oğulları Tarık ve Ömer Faruk Miras, işadamı Gökhan Yüzbaşıoğlu ve Ayyıldız Mayoları'nın sahibi Murat Erdoğan'ın da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlılardan Ömer Faruk Miras daha önce de bir esrar operasyonunda gözaltına alınmıştı.

EVİNDEN DE ÇIKTI

Bu arada, Tarkan'ın Beykoz'daki evinde yapılan aramada da bir miktar kokaine rastlandı. Polisin teknik takibi sonucu ünlü şarkıcının belirli aralıklarla satıcılardan kokain aldığı iddia edildi.

Öte yandan Tarkan'ın adının, satıcılardan birinin ajandasında geçtiği de ileri sürüldü. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulanan şüphelilerle ilgili geniş çaplı araştırmanın devam ettiği öğrenildi. Zanlıların bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Etiketler :