Grup Yorum'un müzisyeni terör örgütü üyesi mi?

Grup Yorum'un müzisyeni terör örgütü üyesi mi?

DHKP-C'nin mahalle yapılanmalarına yönelik yapılan operaysonda gözaltına alınan Grup Yorum üyesi Ali Papur'un İMF toplantıları sırasında yaşanan olaylar karıştığı belirlendi

Okmeydanı bölgesinde yaşayan vatandaşlar üzerinde baskı kurduğu, haraç aldığı, zorla dergi sattığı, istediklerini yapmayanları dövdüğü belirlenen DHKP-C mahalle yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınanların işlemleri devam ediyor. 26 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda gözaltına alınan 46 kişiden 39'u Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanıyor.

Arama yapılan bir adreste polise mukavemette bulunanların arasında grup Yorum üyeleri Ali Papur, Ali Aracı ve Caner Bozkurt'un da olduğu belirlendi. Ali Aracı ve Caner Bozkurt işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ancak Ali Papur'un 7 Ekim 2009 tarihinde İstanbul'da düzenlenen IMF toplantıları sırasında yaşanan olaylara karıştığı belirlendi. Yüzü maskeli şekilde korsan gösterilere katıldığı belirlenen Papur'un bir işyerine saldırıken kameralar tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Göstericiler tarafından camları kırılan işyerinin bahçe kısmındaki camlara tekme atan papur polis gelince göstercilerin arasına karışarak kaçıyor. Yüzünü kırmızı bir bezle örten Papur bir süre sonra kayboluyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.