GS bugün tur atlayabilecek mi?

GS bugün tur atlayabilecek mi?

UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Galatasaray, bugün saat 20.30'da Bordeaux ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Takımların sahaya şu 11'lerle çıkması bekleniyor.


Galatasaray, UEFA Kupası 3. tur rövanşında bugün karşılaşacağı Fransa'nın Bordeaux takımını yenerek, tur atlamak istiyor.

Rakibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılı takım, bugünkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, İskoç hakem Craig Thomson yönetecek.

Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor'a 5-2 yenilerek, son haftalardaki kötü gidişini sürdüren ve bu nedenle teknik direktörü Michael Skibbe'nin görevine son verilen Galatasaray, Bordeaux maçını kazanarak, hem çıkış yakalamayı, hem de moral bulmayı amaçlıyor.

SERVET VE EMRE GÜNGÖR YOK

Yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkacak olan sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Güngör karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu arada, geçen hafta satışa sunulan karşılaşmanın biletleri, kısa sürede tükenmişti.

Galatasaray, Bordeaux maçını kazandığı takdirde bir üst turda, NEC Nijmegen (Hollanda) ile Hamburg (Almanya) eşleşmesinden turu geçecek takımla karşılaşacak.

HAKEM: Craig Thomson (İskoçya)

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 20.30

TV: Futbol Smart

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Meira, Hakan Balta, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros

BORDOEAUX: Rame, Chalme, Henrique, Diawara, Tremoulinas, Gouffran (Cavenaghi), Fernando, Diarra, Jussie, Wendel, Chamakh

Takımın başında Güler olacak

GALATASARAY’da UEFA A lisansı (PRO Lisans) olmamasına rağmen "çalışır" raporu verilen Bülent Korkmaz, bu akşamki Bordeux maçında yedek kulübesinde bulunabilecek ancak sahaya takımın başında Cevat Güler çıkacak. PRO-Lisansı bulunmayan Korkmaz, antrenör olarak gözükecek ve edinilen bilgiye göre takımın teknik sorumlusu Cevat Güler olarak gösterilecek.

Henüz PRO Lisansı olmayan ve bir kurs daha bitirmesi gereken Bülent Korkmaz’ın yedek kulübesinde antrenör olarak oturacağı belirtildi.

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bülent Korkmaz’ın bu akşamki maçta yedek kulübesinde yer alacağını belirtirken, antrenör Cevat Güler’in "PRO Lisansı" bulunduğunu ve bu konuda herhangi bir sorunun olmadığını açıkladı.


UEFA'da bu gece

UEFA Kupası'nda bugün oynanacak maçlar sonunda son 16 takım belli olacak. Gecenin maçları şöyle:

19.00 Metalist-Sampdoria (1-0)

19.00 CSKA-Aston Villa (1-1)

19.15 Hamburg-Nijmegen (3-0)

19.30 Twente-Marsilya (1-0)

20.00 Wolfsburg-PSG (0-2)

21.45 Udinese-L.Poznan (2-2)

21.45 Stuttgart-Zenit (1-2)

21.45 Ajax-Fiorentina (1-0)

21.45 Deportivo-Aalborg (0-3)

21.45 Milan-W.Bremen (1-1)

21.45 M.City-Kopenhag (2-2)

21.45 St.Liege-Braga (0-3)

21.55 S.Etienne-Olympiakos (3-1)

22.00 Tottenham-S.Donetsk (0-2)


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :