Guardiola için çok büyük iddia!

Guardiola için çok büyük iddia!

İngiliz basını, Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola'nın İngiltere A Milli Takımını'nın başına geçeceğini yazdı.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında İngiliz ekibi Chelsea ile Camp Nou'da 2-2 berabere kalarak final biletini kaptıran Barcelona'da, Pep Guardiola'nın geleceği İspanya basınında tartışılmaya başlandı.

Her ne kadar Pep Guardiola, gelecek sezonda Barcelona'da kalacağını ilan etmiş olsa da; takımın hem şampiyonluk yolunda Real Madrid'in 7 puan gerisine düşmesi, hem de Devler Ligi'nden elenmesi, Pep Guardiola'nın geleceğinin sorgulanmasına sebep oldu.

Tam da bu spekülasyonlar artmışken, İngiliz ve İspanyol basınında dile getirilen bir iddia ortalığı karıştıracağına benziyor.

Dailymail'in haberine göre, Katalunya'da çıkan ve Barcelona tabanlı bir gazete olan El Mundo Deportivo, genç teknik adamın İngiltere Milli Takımı'nın başına geçeceğini yazdı.

İngiltere Futbol Federasyonu ise Pep Guardiola'nın takımı İngiltere'den yönetmesi gerektiğini düşünse de, Guardiola'nın Barcelona ile sözleşme yenilemesi durumunda iki takımı da çalıştırması konusunda rıza göstereceği de kaydedilen bilgiler arasında bulunuyor.

2008 yılında Barcelona'nın başına geçen Pep Guardiola, 2011'de FIFA tarafından yılın teknik adamı seçilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.