Guardiola: "Kazanırsak şampiyonuz"

Guardiola: "Kazanırsak şampiyonuz"

El Clasico'da Real Madrid ile karşılaşacak Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola, maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Cumartesi günü El Clasico'da Real Madrid ile hayati bir maça çıkacak olan Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola, maç öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

"PUAN KAYBI OLURSA..."

Maç hakkındaki düşüncelerini; "Maçı kazanmak için geleceklerini düşünüyorum. Real Madrid'in Chelsea'den daha az defansif bir takım olduğu gerçek. Real Madrid, her zaman güçlü ve iyi oynayan bir takım. Bize sorun çıkartabilirler" diyerek açıklayan Pep Guardiola, sözlerine şöyle devam etti:

"Kazanırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Herhangi bir puan kaybında onları şampiyonluklarından ötürü tebrik eder ve gelecek sezonun çalışmalarına başlarız."

"TOPUN BİZDE KALMASI LAZIM"

Oyunun gelişimi hakkında gelen soruya ise şu cevabı veren tecrübeli teknik adam; "Bizim sistemimiz her zaman başkalarına sorun çıkartabilir. Madrid'in özellikle kanatlardan ve hava toplarıyla atak bir oyun sergilemeye çalışacaktır. Bunu engellemek adına oyun içerisinde topun daha çok bizde olmasını sağlamalıyız" diyerek cevaplandırdı.

"ALEXIS'İN DURUMU BELİRSİZ"

Real Madrid öncesinde bazı önemli oyuncuların hafif sakatlıklarının bulunduğu hatırlatılan Pep Guardiola, bu soruya "Alexis antremanlara çıktı ancak ağrısı sürüyor. Dünden daha iyi olduğunu ve yarında bugünden daha iyi olacağını söyleyebilirim. Lakin durumu hala şüpheli. Puyol ve Mascherano şu an iyi ve oynayabilecek durumda. Pique'yi ise Chelsea maçında hafif sakatlığından ötürü oynatmamıştım. Durumunda sıkıntı yok" şeklinde cevap vererek basın toplantısını noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.