Güiza Trabzon'a attı ama G.S'yi yaktı

Güiza Trabzon'a attı ama G.S'yi yaktı

Kendisinden beklenen performansı son 5-6 maçta sergileyen Güiza'nın Trabzon maçının uzatmalarında attığı golle takımının ezeli rakibi Galatasaray'ı resmen yaktı.

Fenerbahçeli Güiza'nın uzatmadaki golü Galatasaray'ın yeni sezon planlamasını alt üst etti. Yönetim 20 gün içinde transferi bitirmek zorunda. Yorgun kadro sadece 3 hafta tatil yapacak.

Fenerbahçe'nin "Okçu" lakaplı golcüsü Daniel Güiza'nın Trabzonspor deplasmanında uzatma dakikalarında attığı gol Galatasaray'ın yeni sezon planlarını allak bullak etti. Tüm hesaplarını Avrupa Ligi'nde bir ön eleme oynamak üzere kuran sarı-kırmızılar, sezonu ezeli rakibinin gerisinde bitirince yaz tatili kısa tutmak zorunda kaldı.

İşte Güiza'nın Cimbom'a faturası:

* AVRUPA Ligi 2. ön eleme ilk maçını 15 Temmuz'da oynayacak olan Galatasaray, 20 Haziran'da topbaşı yapacak. Yabancı oyuncuların yanı sıra A milli takımda yer alan yıldızlara bir hafta ekstra izin verileceğinden tam takım çalışma yapılamayacak.

* GEÇEN sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesine Baros ve De Sanctis gibi kilit isimleri yetiştiremeyen sarı-kırmızılı yönetimin yeni teknik adamı belirlemek ve takıma takviye yapmak için önünde sadece 20 gün var. Konfederasyon Kupası nedeniyle bir çok Avrupa kulübünde ayrılacak oyuncuların belli olmaması nedeniyle transferleri çözmekte sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı kurmayların ilk hedefi ise bir an önce yeni hocayı belirlemek.

* EURO 2008'in ardından yeteri kadar dinlemeyen ve sezon içinde ağır sakatlıklar yaşayan milli oyuncuların bu yaz tatilinde de ancak 20 gün Florya'dan uzak kalacak olması yönetimi kara kara düşündürüyor.

Etiketler :