Gül Suyu Faydaları

Gül Suyu Faydaları

Binlerce yıldır dünyanın her yerinde, kadınların güzellik sırlarının başında gelen gül suyunun mucizeleri saymakla bitmez. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek kızarıklık, egzama, sivilce, lekelenme gibi cilt sorunlarını...

Binlerce yıldır dünyanın her yerinde, kadınların güzellik sırlarının başında gelen gül suyunun mucizeleri saymakla bitmez. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek kızarıklık, egzama, sivilce, lekelenme gibi cilt sorunlarını engeller. Cilt için harika bir doğal temizleyicidir. Cildin ph dengesini koruyarak cildinizi derinlemesine temizler. Cildi ferahlatır, tazeler ve canlandırır. Gül suyu her zaman etkili kokusuyla da dikkat çekicidir.

İnce çizgilerin görünümünü azaltarak cildinizin daha sağlıklı, nemli, parlak ve ışıl ışıl görünmesine yardımcı olur. Saç bakım rutininin de değişmez bir parçasıdır. Saç derisini besler ve nemlendirir. Böylece saçı kepekten arındırır. Saçların daha hızlı uzamasını sağlar. En önemli faydalarından biri de, ruh halini iyileştirmesidir. Geceleri yastığınıza birkaç damla damlattığınızda, size daha kaliteli bir uyku sunacaktır.

Gül Suyu En Doğru Nasıl Seçilir?

 Gül suyu seçerken çok dikkatli olmalısınız. Piyasada doğal olarak satılan fakat sadece taklit olanlardan kaçınmalısınız. Seçtiğiniz ürünün %100 doğal olmasına dikkat etmelisiniz. En doğal hali, kimyasalsız gül yapraklarının damıtılması sonucu elde edilen ve içinde kendi yağını da bulunduran halidir. En doğal gül suyunu https://www.mindivan.com.tr/kategori/gul-suyu adresinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.