Gül: Türkiye önemli bir evladını kaybetti

Gül: Türkiye önemli bir evladını kaybetti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyük Birlik Partisi'nin ziyaretinden sonra açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu yakından tanıdığını belirterek, sadece siyaset adamı kimliğiyle değil, aynı zamanda büyük bir vatansever ve kendisini davasına adamış bir kişilik olarak da Türk halkının sevgisini kazanmış bir lider olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Gül'ün mesajı şöyle:

''Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu'nun çarşamba günü meydana gelen helikopter kazası sonucu vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.

Ülkemiz dürüst, ilkeli, değerli bir siyaset adamını genç yaşta kaybetmiştir. Bundan dolayı milletçe üzüntümüz büyüktür.

Şahsen yakından tanıdığım Muhsin Yazıcıoğlu, sadece siyaset adamı kimliğiyle değil, aynı zamanda büyük bir vatansever ve kendisini davasına adamış bir kişilik olarak da Türk halkının sevgisini kazanmış bir liderdir.

Milletimiz, Muhsin Yazıcıoğlu'nu her zaman takdirle ve saygıyla hatırlayacaktır.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'na ve diğer vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine, milletimize, Büyük Birlik Partisi teşkilatına ve siyaset dünyamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum.''

Cemil Çiçek

Hepimizin başı sağolsun bütün Türk milletinin başı sağolsun mekanları cennet olsun. Merhumu yakınen bilenler bilir. Çok büyük bir vatanseverdi. Çok acılar çekti Ama hiçbir zaman hizmet etmekten geri kalmadı. İyi bir devlet adamı iyi bir imandı. Hepimiz biliriz ki dünyaya gelecek herkes ölümü tadacaktIr. O da bunu iyi bilirdi. Alllah rahmet eylesin...



Etiketler :