Güle Oynaya Camiye Geldiler, Şimdi Bisiklet Zamanı

Güle Oynaya Camiye Geldiler, Şimdi Bisiklet Zamanı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 40 gün boyunca sabah namazına gelerek bisiklet almaya hak kazanan çocukların bisikletlerinin 28 ilçede dağıtılmaya başladığını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında 40 gün sabah namazına gelen çocuklar için hazırlanan bisikletlerin 28 ilçede dağıtılmaya başladığını duyurdu.

BİSİKLETLER HAFTA BAŞINA KADAR 28 İLÇEDE DAĞITILACAK

Başkan Altay, projeye katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür ederek, “Güle Oynaya Camiye Gel Proje’mize katılan çocuklarımıza bisiklet dağıtmaya başladık. 28 ilçemizi hafta sonu bitirip hafta başında merkez ilçelerin dağıtımına başlayacağız. Merkezde de kurumsal hesaplarımızda ilan ettiğimiz şekilde dağıtımı yapacağız. Bisikletlerinizi ücretsiz olarak montaj ettirebileceğiniz servislere yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Katılan çocuklarımız lütfen kayıt telefonlarına gelen SMS’leri takip etsin.” dedi.

Çocuklara bisikletlerini kullanırken mutlaka kask kullanmalarını ve kurallara uymalarını tavsiye eden Başkan Altay, sürücülerin de çocuklara öncelik verilmesi konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Hafta başı itibariyle merkezde bisiklet almaya hak kazanan çocuklar için dağıtıma çalışmalarına başlayacak olan Konya Büyükşehir Belediyesi, dağıtım yapılacak tarihleri ve camileri sosyal medya hesaplarından açıklayacak. Hak sahibi çocukların bisiklet montajı ücretsiz olarak anlaşmalı servisler tarafından yapılacak.

gule-oynaya-camiye-geldiler-bisiklet-1.jpggule-oynaya-camiye-geldiler-bisiklet-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.