Gülen Çocuklar Projesi'ne 26 bilgisayar

Gülen Çocuklar Projesi'ne 26 bilgisayar

Kayseri Elektrik Şirketi'nden Gülen Çocuklar Projesi'ne 26 bilgisayar.

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Canımızdan Bir Parça Gülen Çocuklar Projesi'ne destek verdi. Şirket, dizüstü ve masaüstü olmak üzere toplam 26 bilgisayarı Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesine bağışladı.

Bu amaçla KCETAŞ konferans salonunda bir tören düzenlendi. İncesu Kaymakamı Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, şirket üst düzey yöneticileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şirket Genel Müdür Yardımcısı Salih Hisarcıklıoğlu, şirketin elektrik üretim ve dağıtımının yanında Kayseri'nin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek vermek gibi önemli bir misyonu da bulunduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Şirketimiz Kayseri sınırları içerisinde elektrik üretim ve dağıtımı yapmakla birlikte Niğde, Malatya ve Adıyaman illerinde bulunan santrallerimizde de elektrik üretimi gerçekleştirerek hem şehrimiz, hem de ülkemize hizmet etmektedir. Şirketimizin tüm bu hizmetlerinin yanında Kayseri'mizin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek vermek gibi önemli bir misyonu da bulunmaktadır. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün 'Canımızdan Bir Parça Gülen Çocuklar Projesi'ne katkı sağlamak amacıyla 9 adet dizüstü ve 17 adet masa üstü olmak üzere toplam 26 bilgisayarı hibe etme kararı almış bulunmaktayız. Ben bu projeyi başlatan ve katkı veren herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize de derslerinde başarılar dileyerek bilgisayarları güle güle kullanmalarını temenni ediyorum." dedi.

Projenin mimarlarından olan İncesu Kaymakamı Erdinç Yılmaz ise 'Gülen Çocuklar Projesi'ne verdiği destekten ötürü KCETAŞ yetkililerine teşekkür ederek, "Biz bu projemize heyecanla başladık. Öksüz ve yetimlerimize sahip çıkmak, onları geleceğe hazırlamak, onları sahipsiz bırakmamak temel amacımızdı. Projemizin gayet güzel ve anlamlı gitmesinden sonsuz mutluluk duyuyorum. Daha önce bu yavrularımız için Çanakkale'ye gezi düzenledik. Çocukların ve ailelerinin yaklaşımı bizleri duygulandırdı. Yavrularımızın bize yazdıkları mektuplardaki isteklerini aldık. Geleceğe bakışları bizleri heyecanlandırdı. Bugün de KCETAŞ'ın Genel Müdürü, yardımcıları ve diğer yetkililerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerin değerli katkıları çocuklarımızın başarısını çok büyük oranda etkileyecektir. Biz yavrularımızın isteklerini yerine getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Projemize destek veren tüm Kayseri halkına teşekkür ediyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :