Gülen talimat verdi yandaşları küfür etti

Gülen talimat verdi yandaşları küfür etti

Fethullah Gülen talimatı verdi yandaşları tweet bombardımanına başladı

Fethullah Gülen, yandaşlarına Twitter'a girin ve dershaneler için tweet atın, Başbakan Erdoğan'a hakaret edin dedi haşhaşiler sıraya girdi. Özellikle 17 Aralık Operasyonu'ndan sonra paralel yapı tarafından çok sıklıkla başvurulan Başbakan Erdoğan'ı itibarsızlaştırmaya yönelik tweet kampanyası cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla tekrar alevlendi.

 

GÜLEN YANDAŞLARI TWİTTER'A HÜCUM ETTİ!

Gülen'in talimatıyla Twitter'da ajitasyona başlayan paralel yapı yandaşları, dini ve milli değerleri istismar eden tweetler attı. Twitter'dan ahlak dersi vermeye kalkışan Gülenciler, kendilerini eleştiren muhaliflere de hakaretler yağdırdı.

Aynı merkezden yönetildiği belli olan sosyal medya hesapları üzerinden birbirine benzer tweetler atıldı. Dershane tweetleriye yetinmeyen Gülenciler, işi Başbakan Erdoğan'a küfür etmeye kadar vardırdı.
PARALEL PROVOKASYON!

Kısa zamanda sosyalda medyada hashtag haline gelen paralel tweetlerin Pensilvanya'dan gelen talimatla atıldığı her halinden anlaşıldı. Son günlerde Doğu'da yaşanan olayları da provoke etmeyi ihmal etmeyen Gülen yandaşları yazdıklarıyla pes artık dedirtti.

Kuran-ı Kerim'den ve hadislerden de alıntılar yapmakta sakınca görmeyen Gülenciler, dini kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaktaki marifetlerini de gözler önüne serdi. Ayetleri çarpıtan, hadisleri kendine göre yorumlayan paralelci zihniyet, dini değerler ve inançların kutsiyetine zarar vermeye başladı.
DOĞAL AFETLER AK PARTİ YÜZÜNDENMİŞ!

Özellikle de yolsuzluğa, ahlaka ve eğitim sistemine vurgu yapan ayetlerden, hadislerden ve özlü sözlerden alıntı yapan Gülen yandaşları, son zamanlardaki doğal afetlerin de AK Parti'ye oy verenler yüzünde gerçekleştiriği iddia ederek iyice sapkınlık seviyesine vardılar.

Türkiye'de dini ve ahlakı kendi tekelinde sanan paralel yapı yandaşları, kedilerini günahsız ve ter temiz bir mümin olarak görürken toplumun diğer bireylerinin büyük bir ahlaki çöküntü içerisinde olduğunu iddia etmekte de geri durmadı.
DİN GÜLEN HAREKETİ'NİN AFYONU!

Dini paralel yapı mensuplarına karşı bir afyon olarak kullanan Fethullah Gülen, Kuran-ı ve hadisleri çarpıtarak sempatizanlarını istediği gibi yönlendiriyor.

DERSHANE GİDERSE AHLAKİ YAPI ÇÖKERMİŞ!

Toplumdaki ahlaki çöküntüyü milyarca lira kazandıkları dershane sistemine ve devlet içerisine konuşlanmış paralel örgüt mensuplarının tasfiyesine bağlamaları Gülencilerin gerçek maksatlarını da ortaya çıkarıyor.

AYETLERİ ÇARPITIYORLAR

Twitter yaşanan bu son olay gösteriyor ki Fethullah Gülen Hareketi, dini kendi çıkar ve hevesatı için kullanan fakat bununla amel etmeyen, sürekli gösteriş peşinde koşan, erdemli olmayı deği laf cambazlığını tercih ne idüğü belirsiz bir nesıl yetiştirmeye çalışıyor...

İşte Başbakan Erdoğan'a bile alenen küfür hakaret edebilecek kadar haddi aşan o paralelcilerin tweetleri:



























 

 
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.