Gülen'in yeni adresi neresi olacak?

Gülen'in yeni adresi neresi olacak?

Takvim gazetesi yazarı Bülent Erandaç, Fethullah Gülen'in 10 Ağustos'tan sonra ABD'den ayrılıp Yeni Zelanda'ya gideceğini iddia etti.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık 'ABD'ye Gülen'in iadesiyle' ilgili verdiği mesajlar Takvim gazetesi yazarı Bülent Erandaç'a göre işe yaradı.

Erandaç, "Cemaat dağılıyor!" başlıklı bugünkü yazısında Fethullah Gülen'in ABD'den sonra Yeni Zelanda'ya gideceği iddiasını yazdı.

"Başbakan, Fethullah Gülen'i Amerika'dan çekip almaya kararlı" diye yazan Erandaç, şu iddialarda bulundu:

GÜLEN NEREYE GİDİYOR?

"...ATV-AHaber TV yayınında 'Amerika'nın Gülen konusunda tavır almasını bekliyorum.
Obama'ya bunu söyledim. Bir kırmızı bülten çıkardığımız andan itibaren, şu anda bulunduğu yerde duramayacaktır" derken, önemli bir gelişmenin işaretini verdi.

ABD, Fethullah Gülen'i iade eder mi, bilinmez ama açıklamalara göre Türkiye'nin 3. ülke talebine açık kapı bırakıldı. Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'na başladıktan sonra ABD'nin Gülen'in 3'üncü bir ülkeye geçişine yardımcı olması söz konusu.

SONUÇ: Fethullah Gülen'in yeni adresi, Britanya İmparatorluğu'nun parçalarından Yeni Zelanda olabilir. 10 Ağustos, Fethullah Gülen'in inlerinin dağıtılması sürecinin önemli bir aşaması olarak tarihe yazılacaktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.