Gülgün Feyman ve konuğu maske taktı

Gülgün Feyman ve konuğu maske taktı

Ekranın deneyimli ismi Gülgün Feyman, canlı yayın konuğuyla birlikte maske takıp herkesi şaşırttı

Gülgun Feyman sunduğu Kanal T Ana Haber Bülteni'ne katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, canlı yayında domuz gribine karşı maske taktı.

Kanal T ana Haber Bülteni'nin Cumhuriyet Bayramı Özel yayını'na katılan Başkan Demircan, ünlü sunucu Gülgun Feyman'ın sorularını yanıtlarken, Beyoğlu'nda temel belediye hizmetlerinin dışında, yapılan sosyal ve kültürel çalışmaları da anlattı.Beyoğlu'nun dünyada bir çok kültürleri bir araya getiren nadir biri olduğunu vurgulayan Demircan, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan örnekler verdi.

Başkan Demircan, konuk olduğu Ana haber Bülteni'nin ortalarında yayından ayrılmadan önce Kanal T'nin"Domuz Gribine karış maske takalım!" kampanyasına katıldı. Gülgun Feyman ile birlikte canlı yayında maske takan Başkan Demircan, Domuz Gribine karşı alınan önlemlere her türlü desteği verdilerini ve beyoğlu Belediyesi olarak hner türlü önlemi aldıklarını vurguladı.

BURÇİN ŞİMŞEK'DE CANLI YAYINDA MASKE TAKMIŞTI

Türk televizyonlarında ilk kez Kanal T'nin başlattığı, Domuz gribine karşı maske takma kampanyası'nda önceki gün, sunucu Burçin Şimşek, Gülgun Feyman'ın sunduğu ana haber bülteni'ne katılarak yine canlı yayında maske takmıştı.

Kanal T Ana Haber Bülteni'nde Gülgun Feyman ile Burçin Şimşek'in domuz gribine karşı canlı yayında maske takmaları, yazılı ve internet medyasında ilgiyle karşılanmış ve haber konusu olmuştu

Etiketler :