Gümrükten 38 adet araç satılacak

Gümrükten 38 adet araç satılacak

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Ergazi İşletme Şube Müdürlüğü 38 araç satacak.

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Ergazi İşletme Şube Müdürlüğü, çeşitli cinste toplam 38 adet aracı satmak üzere ihale açtı.

Gümrük mevzuatı uyarınca tasfiyelik hale gelen 38 adet aracın satışa esas bedeli en az 2 bin 667,39 lira ile en çok 119 bin 893,66 lira, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 266,74 lira ile en çok 11 bin 989,37 lira arasında değişiyor.

Satış, 20 Mayıs 2011 tarihinde saat 9.30'da açık artırma suretiyle Ankara'da TASİŞ Ergazi Tesisleri Türkkuşu Yanı adresindeki ihale salonunda gerçekleştirilecek.

Katılımcılar şartname ve eklerini bedel karşılığı, Ergazi İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecek.

Söz konusu araçlar binek oto, kamyon, karavan ve yandan camlı vandan oluşuyor.

İZMİR İŞLETME BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EŞYA SATACAK

Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İzmir İşletme Bölge Müdürlüğü İzmir İşletme Şube Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 252 lira ile en çok 2 milyon 326 bin 960 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 26 lira en çok 232 bin 696 lira arasında olan 38 grup eşyayı satacak.

Elektronik malzeme, muhtelif aksam ve çıkma parçalar, kol saati, kumaş, kullanılabilir giyim eşyası, hoparlör, aydınlatma lambası, güneş gözlüğü, çinko oksit, değişik tablo dişlisi, paletli kazıcı, zeolitten oluşan eşyaların satışı, 24 Mayıs 2011 tarihinde saat 9.30'da açık artırma suretiyle İzmir Gaziemir'de bulunan ihale salonunda yapılacak.

İstekliler şartname ve eklerini bedeli karşılığı, İzmir İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden temin edebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.