Günde 19 TL'ye otomobil!

Günde 19 TL'ye otomobil!

Koreli Ssangyong, günde 19 TL'ye otomobil sahibi yapacak.

Güney Koreli otomobil üreticisi Ssangyong'un Kyron, RextonII, Rodius, Actyon ve Actyon Sports modellerinden birine ekim ayının sonuna kadar günde 19 TL'den başlayan taksitlerle sahip olunabilecek.

Türkiye'de 17 ildeki 26 satış noktasında geçerli sonbahar kampanyası ile Ssangyong, sunduğu zengin donanım, hizmet kalitesi ve uygun ödeme imkanlarıyla otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Ssangyong'un Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in Genel Koordinatörü Bahadır Gören, kampanya için İş Bankası ile işbirliğine giderek cazip ödeme koşulları sunduklarını, son taksiti kredi tutarının yüzde 30'u kadar olacak balon ödeme avantajı ile 48 ay vadede 26 bin TL kredi kullanan bireylerin günde 19 TL'den başlayan taksitlerle istedikleri Ssangyong modellerine sahip olabileceklerini belirtti.

Rakiplerine kıyasla konforlu ve yüksek donanım seviyesine sahip Ssangyong modellerinin satışı kadar, satış sonrası hizmetlerine de yoğunlaştıklarını kaydeden Bahadır Gören, yüzde yüz yedek parça bulundurma güvencesi verdiklerini sözlerine ekledi.

CİHAN

Etiketler :