Günde sadece 19 TL'ye otomobil

Günde sadece 19 TL'ye otomobil

Türkiye'deki 19. yılını kutlayan Hyundai'nin, müşterilerine günde 19 TL'ye araç sahibi olma fırsatı sunmaya başladığı bildirildi.

Hyundai’den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’nin “en çok tercih edilen modeli” Accent Era dahil olmak üzere, Matrix, i20 ve i30 modellerinde geçerli olacak kampanyada, modele göre belirlenen peşinatla anlaşmalı kurumlarda 36 aylık yüzde 0.90 faizle özel kredi kullanımıyla günlüğü 19 TL’ye söz konusu otomobil modellerinden birine sahip olunabildiği belirtildi. Açıklamada, kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye “www.19mucizesi.com" internet adresinden de ulaşılabildiği ifade edildi.

Hyundai, bu kampanyanın haricinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kasım ayı boyunca Türkiye’deki tüm öğretmenler için i10, i20, Getz, Accent Era ve Matrix modellerinde ekstradan bin TL daha özel indirim uygulayacağı belirtilen açıklamada, ayrıca, Kore Savaşı’nın yıldönümü doğrultusunda Kore gazilerine ve birinci dereceden yakınlarına da tüm modellerde bin TL ek indirim imkanı sunulacağı vurgulandı.

Bu kampanyalarla birlikte Accent Era’da bin TL’lik takas desteği sunan Hyundai’nin, mevcut Hyundai müşterilerinden Accent Era almak isteyene de takas desteğine bakılmadan bu bin TL’lik indirimi sunduğuna dikkat çekilen açıklamada, kampanya hakkında şu bilgilere yer verildi:

“Mevcut Hyundai müşterilerinden H100 Kamyonet ve H-1 almak isteyenler olursa bin 500 TL’lik indirim verilirken Sonata, Tucson ve Santa Fe gibi üst segment modellerde de bin TL’ye varan Yakıt Destek İndirimi sunuluyor. Son olarak sel felaketinden aracı zarar görenler için de yeni bir Hyundai modeli almak istendiğinde 31 Aralık 2009;a kadar geçerli olmak üzere ek olarak bin TL’lik daha indirim imkanı tanınıyor.”

Hyundai Assan Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, Hyundai’nin bu yılın ekim ayında da liderliğini perçinleyerek artık Türkiye’nin otomobil markası olduğu görüşünü savundu. Tarakçıoğlu, şunları kaydetti:

“Bu ses getirecek kampanyamızla Türkiye’deki 19. yılımızı kutluyoruz ve artık daha fazla kişinin Hyundai modellerinin kalitesinden, güvenliğinden, konforundan, ekonomikliğinden ve performansından yararlanmasını arzuluyoruz.”

Etiketler :