Güneş ''Herkes kendi işini yapmalı''

Güneş ''Herkes kendi işini yapmalı''

Şenol Güneş, Hikmet Karaman'ın hatasını değerlendirirken toplumsal mesajlar verdi..

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hikmet Karaman'ın hatasını değerlendirirken toplumsal mesajlar verdi: "Türkiye'de kimse kendi işini yapmadığı için bunlar oluyor!"

Güneş, "Futbolda bu tip hatalar oluyor. Ama herkes kendi işini düzgün yaparsa bunlar daha az olur. Malzemecisinden masörüne, futbolcusundan taraftarına herkes kendi üstüne düşeni yerine getirmeli. Ama herkes sahadaki oyunla ilgileniyor. Buna yöneticiler de dahil... Hikmet Hoca'nın da üzülmesine gerek yok; zaten maçı kaybettiler. Bu hatadan kaynaklanan çok büyük kayıpları yok. Karcemarskas'ın atılması onlar için daha büyük bir kayıp" dedi.

Rahat kazandıklarını dile getiren Güneş, "Daha istekli ve arzuluyduk. Artılar eksiler vardı. Çok pozisyonlar ürettik; kazanmak rahat oldu. Gaziantep'in direncini kırdığımız zaman öne geçtik. 4-1'den sonraki oyunu beğenmedim. Kazanmayı hak ettik ama yanlışlarımızı görmek lazım" ifadesini kullandı

Şenol Güneş, PSV maçı için ise "Ciddiyetle oynarsak ibre bizden yana döner. Bugün yediğimiz gole baktığımız zaman; bu tip eksiklerde golü atarlar. Disiplin ön plana çıkarsa etkili oluruz" dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.