Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı

Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı

CHP'li Gürsel Tekin, 1 Mayıs'ta yaşanan olaylardan dolayı hükümete yüklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin , canlı yayında Samanyolu Haber İstihbarat Şefi Fatih Akalan'a konuştu. Polisin Taksim 'e yürümek isteyen gruplara müdahale ettiği sırada biber gazına maruz kalan Tekin çok sert çıktı: "O gaz bombaları direk bize atıldı. Benim polis kardeşlerime sözüm yok, onlar görevlerini yapıyor. Polislere bu talimatı kim verdiyse onların burnundan fitil fitil getirmek de bizim namus borcumuz olacak."

GÜRSEL TEKİN'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR 

Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmemesini sert bir dille eleştiren Gürsel Tekin, "Ben ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısı, milletvekillerimiz, işçilerimiz, sendikacılarımız kendi ilçemizde yürüyemeyeceksek, nerede yürüyeceğiz? Gün içinde 1,5 milyon insanın dolaştığı yerde birşey olmuyor da 30-40 bin tane bu ülkenin emekçilerine dar mı görüyorsunuz Allah Aşkına? Dün apoletli Evren vardı, bugün apoletli Tayyip var. Onunla da mücadele ederiz, onun uşaklarıyla da mücadele ederiz. Böyle bir devlet anlayışını şiddetle reddediyorum ve kınıyorum" şeklinde konuştu.

GÜRSEL TEKİN HASTANEYE KALDIRILDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beşiktaş'taki 1 Mayıs olaylarında gazdan etkilendi. Olay yerinde ambulansa alınan Tekin, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tekin'e ilk müdahale burada yapıldı. Tekin'in hastaneye girerken gözlerini ovuşturarak girdiği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.