Gürsel Tekin'den Sarıgül iddialarına sert yanıt!

Gürsel Tekin'den Sarıgül iddialarına sert yanıt!

Mustafa Sarıgül'ün CHP'nin İstanbul adayı olacağı ve adaylık için de 3 şartının olduğu yönündeki haberler partiyi karıştırdı. İstanbul için ismi geçen Gürsel Tekin iddialara çok sert cevap verdi...

1 Haziran'da Kadıköy'de yapılacak olan ''Demokrasi ve Özgürlük'' mitingi için yapılan hazırlıklarla ilgili CHP İstanbul İl Merkezinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda miting hazırlıklarıyla ilgili medyaya bilgi verildi.
 
Toplantıda Gürsel Tekin'e  Mustafa Sarıgül’e atfedilen ve bazı gazetelerde yer alan ‘CHP'ye katılmak için üç şartım var’ başlıklı haber de soruldu. İstanbul adaylığı için ismi geçen Gürsel Tekin soruya "CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapacağınız bir parti değil. CHP ile pazarlık olmaz. Partimizin kapısı herkese açıktır.'' diyerek sert bir cevap verdi.
 
3 ŞARTLI ADAYLIK!
 
Bugün medyada yer alan haberlerde Sarıgül'ün adaylığı konusunda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sarıgül arasında aracılar vasıtasıyla bir diyalog köprüsü kuruldu belirtilmiş ve bir süredir büyük bir gizlilikle yürütülen temaslar sonunda Sarıgül'ün partiye dönüşü ve adaylığının ilanı konusunda yol haritası çıkarıldığı iddia edilmişti.
 
Sarıgül'ün görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'na 3 şart ileri sürdüğü de belirtilmişti.
 
ROTAHABER


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.