Gürültü yapan komşusunu öldürdü

Gürültü yapan komşusunu öldürdü

Esenyurt'ta iki komşu arasında gürültü sebebiyle çıkan kavga kanlı bitti. Bir gün öncesinden edilen kavga sonrası barışan komşulardan Yener Ö., alt komşusu Abdulvahap Taş'ı karşısında görünce kurşun yağmuruna tuttu.

Olay Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1512 Sokak Gürcan Apartmanı'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Gürültü yaptıkları gerekçesiyle 3. katta oturan Taş ailesi ile alt katında oturan Öztürk ailesi birçok kez karşı karşıya geldi. Taş ailesi ile Öztürk ailesi dün akşam da gürültü nedeniyle kavga ettiler. Edilen kavga sonrası Gürcan Ö. ile babası Yener Ö. darp edildi. Olay sonrası karakolluk olan iki komşu polis merkezinde barıştı.

Kavga sonrası ertesi gün yine karşı karşıya gelen Gürcan Ö. ile komşusu Abdulvahap Taş apartmanda tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce sinirlerine hâkim olamayan Gürcan Ö. belindeki silahla iki çocuk annesi Nuriye Taş'ı boğazından vurdu. Yusuf Taş ile Abdulvahap Taş da mermilerden nasibini aldı. Nuriye Taş'ın hayatını kaybettiği olayda, Yusuf Taş ağır yaralanırken Abdulvahap Taş ise saldırıdan küçük yaralarla kurtuldu.

Cinayetin ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. İlçenin polisleri olaya müdahale etmekte zorluk yaşayınca çevik kuvvet polisi bölgeye sevk edildi. Çevik kuvvet polisi yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayın gerçekleştiği sokağı kapatan polis ekipleri, sokağa kimseyi sokmadı. Olay yerinde gözaltına alınan Gürcan Ö. ile Yener Ö. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek, sorguya alındı.

İki komşunun uzun süredir gürültü sebebiyle kavga ettiğini belirten çevre sakinleri cinayetin gürültü sebebiyle çıkan tartışma nedeniyle işlendiğini öne sürdü.

Polis ekiplerinin sorgusu sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :