Guti perşembe günü İstanbul'da

Guti perşembe günü İstanbul'da

Özel uçağı ile İspanya'ya giden başkan Demirören hem yıldız futbolcuyu hem de menajerini ikna etti...

Özel uçağı ile İspanya'ya giden başkan Demirören hem yıldız futbolcuyu hem de menajerini ikna etti... Madrid'de gerçekleşen buluşmada kesenin ağzını iyice açan Demirören, masadan "Guti ile" kalktı

 

Ve Beşiktaş'ın bir rüyası daha gerçek oldu... Kartal, uzun süredir gündemden düşmeyen Jose Maria Gutierrez Hernandez transferinde de mutlu sona ulaştı. Quaresma'yı renklerine bağladıktan sonra tüm enerjisini İspanyol yıldız için harcayan siyah- beyazlılar, sonunda hem kendisini hem de menajeri Santos Marquez Gonzalez'i ikna etmeyi başardı. Filmleri aratmayacak bir gelişmelerin yaşandığı transfer hikayesi İspanya'nın başkenti Madrid'de sonlandı...

 

ÖNCE İSTANBUL'U ARADI

 

Yaşanan gelişmelerin ardından önceki gün özel uçağı ile İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, dün öğleden sonra da Madrid'de Guti ve menajeri Gonzalez ile buluştu. İstanbul'a bu transferi bitirmiş olarak dönmeyi arzulayan Demirören, sıkı pazarlıkların ardından istediğini aldı. Camiaya bir yıldız daha hediye etmek için kesenin ağzını açan başkan, görüşmelerin mutlu sonla tamamlanması üzerine ilk olarak İstanbul'u aradı, kurmaylarına müjdeyi verdi.

 

GÖVDE GÖSTERİSİ

 

Beşiktaş, yeni transferi Guti'ye perşembe günü İstanbul'a getirerek şov yapmayı planlıyor... Siyah-beyazlılar, İspanyol yıldız için Vikingur maçı öncesi şölen havasında bir imza töreni yapmaya hazırlanıyor. Quaresma transferinde olduğu gibi geniş katılımlı bir imza töreni tasarlayan yönetim, töreni gövde gösterisine dönüştürmenin hesaplarını yapıyor.

 

KALECİ BİLE OLUR!

 

İspanya'nın en önemli oyuncularından biri olan Guti, hemen her bölgede görev yapabiliyor. Futbola forvette başlayan yıldız oyuncu, ardından orta sahada görev aldı. Forvet arkası da oynayan Guti için, "Kaleci bile olur" yorumları yapılıyor. (Fotomaç)

 

 

Etiketler :